България > Най-нова България /1944-... г./

Грешна икономическа стратегия на правителството на Бойко Борисов

(1/1)

iliander:
настоящият министър-председател,Бойко Борисов трябваше да модернизира и  ремонтира Българските Железници,както и да обнови мотрисите,релсовите пътища,а не да се изграждат магистрали,защото от Железниците(които не са обновявани от около 50 години) зависи транспортът на всички най-важни отрасли,като на "Нефтохим"-Бургас,"Неохим" -Димитровград,"Плама"-Плевен и мн.др.
   Европа и европейските страни са модерни железници и свръх-бързи влакове,докато тук "класата" в БДЖ падна неимоверно много!

Vishnevski:
  Така, по ред на номерата. "Бойко Борисов трябваше да модернизира и  ремонтира Българските Железници". Първо с какви пари? Ако го беше направил, сега билетите щяха да струват три пъти повече от сегашната цена. И за малоумниците е ясно, че БДЖ изпълнява социална функция. Колко хора ще се качат на влак, освен циганите гратисчии, които не се интересуват колко струва билетът? И ще продължават да чупят с камъни прозорците на вагоните, които са "обновени".
 Да, европейските страни имат модерни железници. Дъщеря ми през събота и неделя пътува от Брюксел до Париж, за да си види приятелите. Имаш ли бегла представа колко струва отиване и връщане с TGV от Брюксел и обратно? Няма да ти кажа каква е заплатата й, за де не ти предизвикам инфаркт.
Не съм се качвал на влак от 30 години. Карам си BMW-то. Шапка свалям на Борисов, че започна да прави магистрали. 

iliander:
Скоро четох репортаж на DW "напуснатата България" за 420 "фантомни селища" без нито един жител в страната.
  Тъжно е ,но на българите дрехите им са "втора употреба",автопарка преобладава "Втората употреба" автомобили,проникват храни от "третия свят"-Китай,Индия,Виетнам,Египет по супермаркетите,така,че тези кито останаха тук в Родината ще трябва да търпят лекарски експерименти с лекарства и инжекции по психодиспансерите,защото Мангалите  боравят виртуозно с хладно оръжие и се говори ,че много цигани имат и огнестрелно оръжие.
  Българската армия е 22 000 служащи,точно толкова колкото е капацитетът на Стадион "Българска армия"-ЦСКА.
    Усилено се говори,че в страната ни има катедри по "Експериментална медицина" и бългаската наука се "увенча" с нов дял в медицината-"репресивно-дефанзивна психиатрия",заради тормозът и издевателствата на циганите(мангалите) по села и градове върху беззащитини българи.

Навигация

[0] Списък на темите

Премини на пълна версия