Понеже Тъпата Курва НЯМА какво да каже по случая с прицелването.. се мъчи КУРВЕНСКИ да се извърти..
Почва сега да говори за друго,а?
Бе тя малоумията няма почивен ден..
Обяснявам
1. За играчките НЕ АЗ съм писал и не виждам какво да ти отговарям .. ама то от испанското вино паметта..а.Или не само виното ами и като се налюскаш- буууум Къртунатаааа.. и после вече пишеш. Извинена си!?
2. Като ще разширяваме дискусията (досега беше против

).. аре и другите въпроси да разгледаме-имало ли е на заповед от Уинстън Чърчил (що от него??? доказвай- върло интересно, ама малко прилича на малоумно бълнуване)та имало ли е заповед лично от него, към американските ескадрили да нападат баш Дупница? С това искааха, ти май, да поставиш на съмнение въобще събитията над Дупница?
3.Как в цялата История със самолете се вписва Луис Армстронг, здраво стъпил на Луната??
4.Тъпа Курво.. за играчките и другите "изненади" имало ли ги е.. нямало ли ги е и дали българско дете (това ТИ го твърдиш) си е откъснало ръчицата от капсула...е достатъчно да видим косвено доказателство- имало ли е произведени подобни устройства?
Хвърляни ли са над Германия.. и кога..
Отвори, ако искаш чети.. ако не-продължавай да ме разсмиваш! служеща за шут на целия форум!

5. Пет километра, дали са повече от 14800 метра
6.Кои точно "червени червеи" в Уикипедия увеличават калибър на системите "Бофорс" от 30 мм. на 40 мм.. Когато успя , да ни убедиш, че във Уикипедиа има Червеи, и това се разкри, бях възмутен! Бе хората за тясно пари дават - а Уикито увеличава разни отвори..,Що!? Как да не се възмутим.. Все пак и това да изясним, а??
Но както вече казах, не смятам да допускам Дискусията да се отплесне в друга посока. След крайно интересните писаници за американски дъвки, полети до Луната насън и наяве, Уинстън Чърчил отдаваш заповеди, Смит Мръсника и прочее изтъкнати и люде просто си длъжна да си доразвиеш вижданията...!
И да продължиш ... докрай, докрай да си изясниш простотиите!
Ето за 4 ПЪТ припомняне за какво иде реч!!
..1.Качвал ли се е Луис Армстронг на Луната или не.. Ако да-сам ли е бил или с Ела Фитцджералд и Дюк Елингтън
2.Защо всички американски самолети винаги летят на 7 км..?!
3.До каква височина са стреляли зенитните оръдия през ВСВ..
4.Могъл ли е лично Уинстън Чърчил да дава заповеди на отделните американски ескадрили..
Или ще пишем ей така "ни в клин, ни в ръкав" както правят болните мозъци..?!
Като имаме, така разбирам, още няколко въпроса..
1.Пет километра повече или по-малко са от 14 800 метра (необходимостта от това уточняване възникна, заради несъвпадане на данните на Празната Къртуна че зенитният огън бил на 5 км, и данните на Уикипедия..) ?! За отговор на този въпрос трябват задълбочени познания по Математика..
2.Американските картечари, имали ли са прицели.. или ей така са си стреляли по принципа "Пуцай куме" (това съм склонен да го приема!)....
3.Когато Трети Украински Фронт наближи Днепър и Седма планинскиа дивизия "Принц Ойген" реши да се изтегля за Унгария,та да не е отрязана, дали ще мине непременно през Гърция и Дупница
4.София и Дупница, дали не са един и същи град, с две имена..?След като спорът ни, по ИСТОРИЯ се оформи, благодарение на немалки усилия.. нямам намерение де излизам от така рамкираните въпроси и да пиша, като лудите.. по какво ли не! Който иска друго да обсъжда - НОВА ТЕМА!
Що се отнася до личните откровения, винаги не по темата.. какво ти е говорил баща ти, как си се борила с Червен Червей - Божидар Димитров, как друг червей нещо ти е направил, как си говорила по телефон, как си търсила хартия на улица "Шипка"..
Трогнат съм, че си решила точно тука, в нашата дискусия, да са тези лирични отстъления.. когато стана дума, какво ти е казал баща ти - изтрих и издайническа сълза...

Може би ти е ясно -че НИКОЯ от твоите ретроспекции и лични спомени, не може да ни бъде отправно доказателство в темата?
Като сме взели да споделяме преживявания и мисли (ценя го, че мене избра!)- едно мое хрумване -подобно писане.. ни в клин.. ни в ръкав (какво общо има магазина на ул "Шипка" с дължината , в метри на петколометрова дистанция?) ... уфф да ти кажа направо .. бе цялата тая работа с пействане на лични спомени, когато имаме дискусия за Луис Армстронг.. ми се вижда налудна..?
В Испания нали имаш здравни права.. Пиши, че е важно!
И тогава ще ти дам един съветм на кое място да отидеш и да кажеш на човека, какво точно ти пишеш в тема за обстрел на един град с картечници..
Поздрави!