Автор Тема: СЪВРЕМЕННА ИСТОРИЯ НА СВЕТА  (Прочетена 53412 пъти)

sasho3

 • Гост
Re:СЪВРЕМЕННА ИСТОРИЯ НА СВЕТА
« Отговор #60 -: Юли 26, 2011, 23:39:19 »
http://www.youtube.com/watch?v=pQaj5_4ymWA&feature=related
Филмчето е на английски с превод на руски. От него научаваме, че германците в отговор на партизанското движение през ВС война, избиват всички мъже от планинското градче Батак. За доказателство служат кадри с плачещи над черепи в църква, жени с черни забрадки. Коментара дори ни осведомява, че жените в това селце и досега носят черни забрадки.
:):):):)
Ей затва аз и викам на историята курва.

БГ История

Re:СЪВРЕМЕННА ИСТОРИЯ НА СВЕТА
« Отговор #60 -: Юли 26, 2011, 23:39:19 »

debozman

 • Гост
Re:СЪВРЕМЕННА ИСТОРИЯ НА СВЕТА
« Отговор #61 -: Юли 27, 2011, 01:36:49 »

Изтрито от bozman

« Последна редакция: Август 27, 2011, 13:28:46 от B. Georgiev - bozman »

debozman

 • Гост
Re:СЪВРЕМЕННА ИСТОРИЯ НА СВЕТА
« Отговор #62 -: Юли 27, 2011, 01:59:35 »
Изтрито от bozman
« Последна редакция: Август 27, 2011, 13:28:21 от B. Georgiev - bozman »

Неактивен sim4o

 • Академик
 • *****
 • Публикации: 1051
 • Респект: 8
Re:СЪВРЕМЕННА ИСТОРИЯ НА СВЕТА
« Отговор #63 -: Юли 27, 2011, 06:15:51 »
1. Хубаво е разгромен Димитри Иванов.. евала..
Неговото писание няма характер на историческо изследване, а са просто някакви спомени.. та.. е естественно да няма точност в детайлите..  Не видах обаче, и да е разгромен в детайлите.. по скоро е показана истината за него.. И той, както и Уикипедията се оказаха "червени червеи".. Ерго-ако Уикипедия или Д.Иванов дават някакви сведения, то те въобще не се разглеждат.. щото са "червени червеи"!!
Той е бил дете тогава, Д.И. та си спомня за Спайч от негова тогавашна детска гледна точка.. Хубаво е написано, с жив език!
Но доста неща са точни-за подвига на българските летци, защитили народа си, как е било направено  никой да не знае имената на героите и да се забравят събитията  .. Тази комунистическа практика продължава..!
И тогава се мълчеше за това, какво и как се е случило-  и сега, някои хора се опитват да наложат мълчание.. тогава бяха наричани някои хора "царски офицери" сега се осмелиха да споменат "червени червеи"....  Спомените на българският ас, летецът офицер С.Стоянов се оказаха "комунистическа пропаганда"..?! :o
.. гледал съм Иванов, го в "Наблюдател" мисля 91-92.. струваше ми се горе-долу интелектуално предаването! Да слушам 92 година Радио Лаксемберг не ми е идвало на акъла ..  но пък гледах Радио Телевизия Люксембург (RTL) че даже и RTL-2!Трябваше ми за да си тренирам немския!

2.Да, в Историята има много лъжи и заблуди... и волни и неволни.. Но си има начин да се натикат идиотите-малоумници там, където им е мястото- под ръба на Тоалетната чиния..
Спокойно, изследвайки нещата, давайки данни..  Но и активно!
Не бива да сме пасивни пред лъжовните дрънканици, всеки, наспорти силите си трябва да реагира.. да показва ИСТИНАТА, да събира обилие от данни, да го лумка в Празните Къртуни така, че да изкънтят.. да го разространява активно..
Тъпанарите пишещи лъжи и заблуди, трябва да се направят смешни и да бъдат показани каквито са- или  тъпоглави идиоти или платени Юди!
 С Истина! И разпространението на Истината! Това е пътя!
Там, там им е мястото- под ръба на тоалетната чиния!!!
Ще плюят малоумниците Стоян Стоянов и Спайч ли... Тъпи антибългари! Видя се, колко им е акъла!

А самопризнанието.. Курвите са си курви - наши момичета, историята си има други параметри и те не са курвенски. Курви са тези, които я изопачават.
не може да не предизвика адмирации сред нас.. НАИСТИНА всеки, който изопачава Историята е точно такъв..   ;D ;D
« Последна редакция: Юли 27, 2011, 06:28:01 от sim4o »

Неактивен sim4o

 • Академик
 • *****
 • Публикации: 1051
 • Респект: 8
Re:СЪВРЕМЕННА ИСТОРИЯ НА СВЕТА
« Отговор #64 -: Юли 27, 2011, 06:33:54 »
И след като видяхме, че всеки изопачаващ Историята и Фактите, заслужава думата КУРВА,   ;D ;D да се върнем на нашата темичка-а-а-а-а..

Айде да видим фактите, за събитията станали 4 януари и коя Курва ги отрича и изопачава!
1. Имало ли е въобще нещо станало тогава над Дупница (Дупница, а не София)..
да- сведения..ами ако ще и Уикипедия (писано от "червени червеи" ??)

2.Би ли могло събитията да се интерпретират,като изтегляне на войски от Босна към Унгария-Австрия през Гърция.. защото Трети Фронт се сражава на Днепър и може да го премине.. тогава войската в Босна, ще да е отрязана..
 Не, подобно мнение е точно КУРВЕНСКО,това са КУРВЕНСКИ лъжи, извъртане, измислици и бръщолевене,.. -сведения- ами простата логика след поглеждане на Картата на Балканите и Европа (писана от червени??! Пропаганда в учебник по География??!)

3.Имало ли е, като практика при въздушните нападения на съюзниците над Европа , някакво нарушаване на Законите и обичаите на войната..имало ли е действия, засягащи по недопустим начин цивилни обекти..
 Да!.. сведения за Дрезден, за хвърляне на адски машини над много европейски градове,за нападението над U-156 в Бискайския залив има... Данни- Дневника на професор доктор Богдан Филов, книгата на Гросадмирал Дьониц, бойни сведения на Луфтвафе и Въздушните на Негово Величество войски..  (намекна се - гореописаните може и да са "червени червеи" а това да е Комунистическа пропаганда..)

4.Споменава ли се изрично "стрелба с картечници" в няколко случая в небето над България -дадени бяха подробности за Кочериново и Дупница? Споменава ли се раняването на двама мъже в Кочериново..?!
Да!- източник.. няколко, например рапортите на Въздушните войски, споменати в сайта "един завет " например.. възражения (агенти на ДС ще да е имало сигурно навремето и във Въздушните войски и в Дирекция на Полицията, щото нещата останали от тях са си жива Комунистическа пропаганда,май)

ето конкретният запис ...
www.clio.uni-sofia.bg/istinf/work/2219.pps
"Въздушните варвари обстрелват града с бордовите си картечници.".... Имаме данни за ранените (от Уикипедия- и тя червена) вижда ли се от данните има ли деца ранени,няма ли...- вижда се! Разрушени са 40 сгради. Жертвите са 59 убити и 33 са ранени

Защо ли, червените червеи, навсякъде.. в какви ли не сайтове и книги пишат неща, та да изкарат определено лице пишещо по История тъп малоумник и продажна историческа Курва?!
Щото са гадни!
Червени!
И за География, и за История и за Военна Техника са написали всякакви неща от които разни субекти се показват очите ни като празни къртуни поупотребили испанско винце ... Знаем защо е така-заговор!... Заради Министър Божидар Димитров!!

И ето-поздрави..
http://www.youtube.com/watch?v=2KaBSWj0Csw&NR=1
« Последна редакция: Юли 27, 2011, 16:31:44 от sim4o »

debozman

 • Гост
Re:СЪВРЕМЕННА ИСТОРИЯ НА СВЕТА
« Отговор #65 -: Юли 28, 2011, 14:24:42 »
Изтрито от bozman
« Последна редакция: Август 27, 2011, 13:27:58 от B. Georgiev - bozman »

Неактивен sim4o

 • Академик
 • *****
 • Публикации: 1051
 • Респект: 8
Re:СЪВРЕМЕННА ИСТОРИЯ НА СВЕТА
« Отговор #66 -: Юли 28, 2011, 15:45:50 »
Празната Къртуна наистина няма почивен ден....

Добре, че знаем как се наричат хората извращаващи Историята ни.... КУРВИ!
Ето малко класика от аналите на "Простотията.."

Бяхме дарени с брилянтен подарък на фантазията на Празната Къртуна.. опит за обяснение, как край Дупница според както му говори Звездата, можело и да има някакви въздушни нападения.. не, нед над къщи на невинни цивилни българи, а разбира се, на военни, германски цели..
 мога да ги свържа с изтеглянето на групата немски  войски, които са заплашени да попаднат в чувала на ІІІ Украински фронт и се изтеглят през Гърция. Естествено през Кресненстоко дефиле. .. доверчиво и откровенно споделя своите виждания Борислав Георгиев.. и още.. например: „Дивизия „Принц Ойген беше акакувана край Дупница
 и още Бориславовизми  .. за да не попаднат в чувала на ІІІ Украински фронт

А къде ли е бил Трети Украински зимата 44? Я да видим..

К  7 февраля 4-й Украинский фронт очистил от вражеских войск плацдарм и 8 февраля вместе с частями 3-го Украинского фронта освободил город. Первыми форсировали Днепр и ворвались в город гвардейцы батальона майора Г. М. Надежкина (5-я мотострелковая бригада 3-й гвардейской армии). За храбрость, находчивость и доблестное выполнение боевой задачи при форсировании Днепра и освобождении Никополя майору Г. М. Надежкину и ещё пяти бойцам его батальона было присвоено звание Героя Советского Союза.

Виждаме,че Историята точно определя мястото където януари-февруари е бил Трети фронт - около река Днепър...

А къде ли е споменатата 7-ма планинска "Принц Ойген" януари 1944 .. През 1943 тя е взела участие в битката при Сутиеска и през декември 1943 провежда в Босна операция "Шнеещурм"... (Schneesturm ). И към януари си е пак в Босна-около река Неретва... Operation Schneesturm followed immediately upon the completion of Operation Kugelblitz. This operation included twin drives from the Bosnia area. While this operation ended late in December

А каква би била посоката на изтеглянето на групата "Е" -ами Унгария и Австрия..

Да обобщим накратко предложената версия..

1.Трети Украински Фронт, януари 1944 води боеве около Днепър.. някои части преминават Днепър на 8 февруари!
2. Тези събития, според някои интелектуалци  ;) водят до следната заплаха за 7-ма дивизия и другите части от корпуса .. (припомняме, тези части са в Босна!) .. цитирам Празната Къртуна:са заплашени да попаднат в чувала на ІІІ Украински фронт ...
3. Решението на командващия Гернерал Александър Льор според знаячи, не може да е друго освен.. цитирам Курвите: Естествено.. се изтеглят през Гърция. Естествено през Кресненстоко дефиле..
Малко объркване има, отъждествяват ли се в този запис, понятията Гърция и Кресненско дефиле..

 Ясна работа.. ако ти драги читателю, си в Босна и видиш, на 4 януари,че едни хора вече са на Днепър (ще го минат на 8 февруари) няма ли да се уплашиш и да тръгнеш да се изтегляш към Австрия и Унгария?! Ами да! През къде!?... Много яснооооо - Гърция!!(Кресненско дефиле)

Разбира се, ако се погледне атлас на Европа, към учебника по География за Шести клас, па и се прочете самия учебник на човек може горната логика да му се види странна..

Но ние знаем,защо е така- Учебника по География са го писали Червени Червеи.... в него, както и в Дневника на Професор Богдан Филов има Комунистическа пропаганда!
Човек трябва малко да мисли и да внимава.. имаме вдъхновяващо поучение.. "Е, някои си избират четивата например" Така и ние, драги съфорумци, трябва да избираме.. никаква Уикипедия, никакви учебници- там са червените червеи!
А защо ли им е необходимо на Професор Доктор Богдан Филов, или на  колектива Географията ,да слагат червена пропаганда в творенията си и да изкарват някои хора пълни идиоти!
Ясно е и това- искат да отмъстят!

та то си е казано.. цитирам Курвата: очевидно се разядосаха от материала за „Министър Димитров
  

Празната Къртуна цяла година е готова да ни убеждава, как ако си в Босна и трябва да отидеш в Австрия.. пътят ти е непременно през Гърция..

Що така говори?... Вижте по горе.. как се наричаха хората, които пишат неистини..- К..рви..
Е-тогава е ясно кой е доказана  К..ва
« Последна редакция: Юли 29, 2011, 21:47:36 от sim4o »

Неактивен sim4o

 • Академик
 • *****
 • Публикации: 1051
 • Респект: 8
Re:СЪВРЕМЕННА ИСТОРИЯ НА СВЕТА
« Отговор #67 -: Юли 28, 2011, 15:58:30 »
И поздрав.. за всички българи!! Да гледа и Курвата.. стига е правила фелацио на афроамериканеца Смит Мръсника..
http://www.youtube.com/watch?v=HwC8v-DmCdQ
http://www.youtube.com/watch?v=R7W7Q_gEFO4&feature=related
« Последна редакция: Юли 28, 2011, 17:25:31 от sim4o »

debozman

 • Гост
Re:СЪВРЕМЕННА ИСТОРИЯ НА СВЕТА
« Отговор #68 -: Юли 28, 2011, 23:49:04 »
Изтрито от bozman
« Последна редакция: Август 27, 2011, 13:27:30 от B. Georgiev - bozman »

Неактивен Sur

 • Академик
 • *****
 • Публикации: 488
 • Респект: -30
 • КОЛЕКЦИОНЕР НА ВРЕМЕ
Re:СЪВРЕМЕННА ИСТОРИЯ НА СВЕТА
« Отговор #69 -: Юли 29, 2011, 07:06:37 »
Винаги проличава къде не е имало комунизъм :D

http://www.youtube.com/watch?v=UgrbasPyaEk&feature=related
БОГ Е ДАЛ НА ЧОВЕКА СВОБОДНА ВОЛЯ,КОГО ДА ОБИЧА И КОГО - НЕ!СПОРЕД ДАДЕНАТА МИ ОТ НЕГО СВОБОДНА ВОЛЯ,НЕ ОБИЧАМ РУСНАЦИ,РУСКИНИ И РУСОФИЛИ!

Неактивен sim4o

 • Академик
 • *****
 • Публикации: 1051
 • Респект: 8
Re:СЪВРЕМЕННА ИСТОРИЯ НА СВЕТА
« Отговор #70 -: Юли 29, 2011, 08:05:17 »
Простотията няма Почивен ден!

И Курвите, извращаващи Българската История нямат почивен ден..
.
С една тъпа Курва, влязохме в лека дискусия- по повод едни събития станали на 4 януари 1944 година над България!!!
Дискусията почна да се пълни с идиотщини, нямащи нищо общо със събитието- но личнто аз, съм готов да ги приема и не мисля,че са плод на Болен видиотен мозък.. И Червени червеи се появиха и дневникът на Богдан Филов бе обявен за "комунистическа пропаганда"  ;) и спомените на нашия ас Стоян Стоянов бяха май също такава пропаганда.. а пък, писано за тактиката на съюзническата авиация над Европа, например в книгата на Гросадмирал Дьониц, въобще не бе разгледана...

Какво имахме да уточняваме, покрай основният въпрос..?!Па-а-а-ак пиша, да може Тъпата Къртуна, да седна, да помисли, та да има някаква форма, поне дискусията и това дето го е пейстнала да се уточни и да стигнем до някакъв консесус!

1.Качвал ли се е Луис Армстронг на Луната или не.. Ако да-сам ли е бил или с Ела Фитцджералд и Дюк Елингтън
2.Защо всички американски самолети винаги летят на 7 км..?!
3.До каква височина са стреляли зенитните оръдия през ВСВ..
4.Могъл ли е лично Уинстън Чърчил да дава заповеди на отделните американски ескадрили..

Или ще пишем ей така "ни в клин, ни в ръкав" както правят болните мозъци..?!


Като имаме, така разбирам, още няколко въпроса..

1.Пет километра повече или по-малко  са от 14 800 метра (необходимостта от това уточняване възникна, заради несъвпадане на данните на Празната Къртуна че зенитният огън бил на 5 км, и данните на Уикипедия..)  ?! За отговор на този въпрос трябват задълбочени познания по Математика..
2.Американските картечари, имали ли са прицели.. или ей така са си стреляли по принципа "Пуцай куме" (това съм склонен да го приема!)

 Тука един съфорумец написа, как сме си "мерели пишките"  ;) идея, да се наддумвам постоянно с Празна Къртуна нямам, но мисля че защитата на Историческата Истина против тъпоумните Курви, е дълг на всеки българин!

Защо на някои хора им е кеф постоянно да им се оборва простотията....
1.Щото са Курви и им е кеф да се мерят пишки, да се мерят, да се мерят..
2.Щото някой им плаща!

Поздрави на Българите!
http://www.youtube.com/watch?v=y-OLSPtVrPA

http://www.youtube.com/watch?v=285YwK7X8b8&feature=related
« Последна редакция: Юли 29, 2011, 21:52:27 от sim4o »

Неактивен sim4o

 • Академик
 • *****
 • Публикации: 1051
 • Респект: 8
Re:СЪВРЕМЕННА ИСТОРИЯ НА СВЕТА
« Отговор #71 -: Юли 29, 2011, 08:42:03 »
Айде да позагубя малко време и да разгледам Малоумната  Логика??!

"Не, не пише това боцмана, Червей Червеногъзест. Ето това пише:
„ако искаш да опишеш някаква картина ще използваш подходящите термини, например: „Дивизия „Принц Ойген беше акакувана от ІV Кралска въздушна дивизия край Дупница и в сражението и т.н. и т.н.”.И това е дадено като пример по повод на Червената свинщина от Червеният червей, че картечар от Летящите крепости бомбандирали Дупница, се е целил в детето:

Да се опитаме да потърсим някаква Логика в думите на антибългарската Курва!

1.Опитвайки се да опише събитията на 4 януари, пък и май въобще въздушните удари, Курвата решава, че това би могло някак да се свърже с германски войски, изтегляне, заради Трети Украински фронт и т.н.
Това явно показва нивото на знанията му- Тъпата Къртуна, хал-хабер си няма, къде биха могли да са на 4 януари частите на Трети фронт, къде частите на 7-ма планинска, от къде и кога се е изтеглила Хеерсгрупе "Е"..  Може ли, човек претендиращ да има Знания по История, да не ги знае тези работи..
(А ето и ЦЯЛАТА тирада, на Тъпоумната Курва,ето баш как пише..: Без изобщо да знам за какво става въпрос  в чудесиите за  боевете край Дупница, мога да ги свържа с изтеглянето на групата немски  войски, които са заплашени да попаднат в чувала на ІІІ Украински фронт и се изтеглят през Гърция. Естествено през Кресненстоко дефиле)

2. Признава се, все пак, комай с половин уста че е имало нападение над Дупница.. , става ясно и че Дупница и София не се считат вече, за едно и също селище!

3.Като видяхме Знанията на Тъпата Курва, гледаме и каква му е[b] Логиката[/b]..   Спори се, дали когато : "Въздушните варвари обстрелват града с бордовите си картечници."....  - (цитирам източника ) те са се прицелвали, или ей така са си гърмяли повечето за кеф.... за ДОКАЗАТЕЛСТВО на тезата си,кой знае защо,  ;) Празната Къртуна привежда по-горните дълбокоумни мисли за Трети фронт и събитията край Дупница на 4 януари ..
 (пак ги слагам да се четат, че ми е кеф как се отрича прицелването на американските стрелци)
например: „Дивизия „Принц Ойген беше акакувана от ІV Кралска въздушна дивизия край Дупница и в сражението и т.н. и т.н.”.
Публикувайки по-горното изречение, някакъв ум, си мисли че недвусмислено доказва- прицелвал ли се е, или не се е прицелвал и така си е гърмял-непрецелен, картечарят Смит Мръсника?!
Има и цял сном, от подобни примери като по-горният..
 Уточнява се калибър на зенитки- от Къртуната се пействат изобличения за журналиста Димитри Иванов  :D , спори се, дали Дупница и София са едно и също селище с две имена- отговорът е писане за тромпетиста Луис Армстронг...   >:(
така за да потвърди калибър  30 мм- а не както е в Уикипедия 40 мм се появи и прословутата "Карта с черепите" създадена от бащата на българската Демокрация и Титан на мисълта - Петко Симеонов...
За да обори, съвсем закономерните мои съмнения, как аджеба, Уинстън Чърчил, ще да е издавал заповеди на отделни ескадрили, при това американски ескадрили, се изпляскаха като доказателство, спомени за слушане на Радио Люксембург..?!?
И още, доста странни  доводи се явяват при  дискутирането, та човек почва да се чуди за Психичното здраве на опонента- в ред ли е?!
Или Курвите са си такива?!
« Последна редакция: Юли 29, 2011, 22:02:41 от sim4o »

debozman

 • Гост
Re:СЪВРЕМЕННА ИСТОРИЯ НА СВЕТА
« Отговор #72 -: Юли 29, 2011, 09:20:50 »
Изтрито от bozman
« Последна редакция: Август 27, 2011, 13:26:45 от B. Georgiev - bozman »

Неактивен sim4o

 • Академик
 • *****
 • Публикации: 1051
 • Респект: 8
Re:СЪВРЕМЕННА ИСТОРИЯ НА СВЕТА
« Отговор #73 -: Юли 29, 2011, 13:40:50 »
Курвите винаги искат да мерят пишки.. да мерят....
А тъпоумните Антибългари  никога не си признават 'сбърках-ударих си главата"... винаги отварят дума за нещо друго...
Ето сега, къде отива спора, според Тъпоумната Курва...

Спори се по Червивото ТИ уточнение, че американският картечар " Нарочно се целил в детето ".
След като се доказа че..

1.София и Дупница са две различни селища
2.Луис Армстромг е тромпетист.. и е бил на луната, хвърлящ отгоре дъвки,само в нечии психиделични кошмари,
3. Пишещтите лъжи.. по История са КУРВИ..


след всичко това наистина да видим за какво бил спора..
оказва се- всичките глупости... писани в 4 страници, всички невероятни въпроси,  ;) тъпоумни обвинения (например Дневникът на професор Богдан Филов бил-цитирам "Комунистическа пропаганда") , споделяне случки от казармата, споделяне на какво е казал Баща му, публикуване на произведението на Петко Симеонов.. "Картата с черепите".. шегите със Смит Мръсника и Луис Армстронг, всички военни тактико-технически данни на самолети и зенитки,безсмъртните стихове за червеите..  ;)
    ..всичко не е било по спора.. ами ей така-от удрянето на главата в стената. И ей така просто е написано.. Спорът е простичък и е за съвсем друго което май тепърва ще разглеждаме..
Хубаво, няма да се задълбавам в малоумиите писания, освен един-два бисера, които не мога да не разглеждам още дълго (Луис Армстронг, кацнал на Луната е върховен..  :D :D баааси простия народ!!  :D )

Казваме сега така -имало е  доказано въздушно нападение, по време на което е имало вълна, летяща бавно и ниско и стреляща с картечници..
Това вече е консенсус??
Така ли.. или ще спорим пак за Уинстън Чърчил, как лично може да дава заповеди на АМЕРИКАНСКИТЕ ескадри.. и спорим как 5 километра са повече от 14800 метра? И как Луис Армстронг е на Луната.. и как книгата на Гросадмирал Дьoниц е "комунистическа пропаганда"..

Спорът е само и единственно за... :
цитирам че американският картечар " Нарочно се целил в детето ".

Ако да.. продължавам.. Аз твърдя, че 33-мата ранени (вкл. и едно дете) са от резултат от прицелване в тях.. Доказателство-свидетелства на очевидци.. и логика..  ами имат си самолетите прицели.. що да не са се прицелвали на 4 януари??
Празната къртуна сега твърди ,че картечерите не са се прицелвали.. ей така са стреляли..."У-вол-не-ни-еееееее!" и айдеееее... "бум-бум-бум!"  Системата е ясна -"Пуцай куме!"..

Сега е  интересното.. какво, драги читателю, мислиш Празната Къртуна ще извади доказателство, че са им били неизправни на 4 януари прицелите ли? Амииииии... още 4-5 страници ще разобличава червеи ,ще рецитира безсмъртни стихове  и ще ръси глупости...

Щото хората изопачаващи Историческата Истина какви бяха... точно така -КУРВИ!
А аз ще си стоя, няма да се отказвам на Празната Къртуна да и пиша и от време-навреме ще пускам подборка от най-големите малоумии..
За сега поздрави на БЪЛГАРИТЕ!

http://www.youtube.com/watch?v=4XHsLJbtKrE

http://www.youtube.com/watch?v=2KaBSWj0Csw&feature=related


« Последна редакция: Юли 29, 2011, 21:37:36 от sim4o »

Неактивен sim4o

 • Академик
 • *****
 • Публикации: 1051
 • Респект: 8
Re:СЪВРЕМЕННА ИСТОРИЯ НА СВЕТА
« Отговор #74 -: Юли 29, 2011, 14:17:25 »
Малоумни американогъзолизици!!
Курви! Сами си го казахте!

http://www.youtube.com/watch?v=vf5GzIhERUc&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=2eMDMdGxB6s&feature=related

БГ История

Re:СЪВРЕМЕННА ИСТОРИЯ НА СВЕТА
« Отговор #74 -: Юли 29, 2011, 14:17:25 »