Автор Тема: ЗАЩО СЪМ РУСОФОБ?  (Прочетена 70607 пъти)

Неактивен Sur

 • Академик
 • *****
 • Публикации: 488
 • Респект: -30
 • КОЛЕКЦИОНЕР НА ВРЕМЕ
Re:ЗАЩО СЪМ РУСОФОБ?
« Отговор #105 -: Март 04, 2011, 00:39:04 »
         
           Преди 133 години дипломацията на Русия уби България.
И си го призна. Колкото това да не е по кефа на лакомниците от всички бои, десени и разцветки в нашенския (извън)парламентарен спектър, увиснали да цицат вимето на дойната руска крава.Том І, стр. 308 на издадената през 1954 година в бившия СССР „История на България” сочи: „Царското правителство на Русия преследваше във войната с Турция завоевателни цели и използваше лозунга на една освободителна война.”

           Потресена от екшъните в Батак и Перущица, Посланическата конференция в Цариград онагледи населените с българи области на барутните Балкани и с цяло гърло извика о’ кей на Велика България, върху която по-късно Лондон дипломатично плю, а Русия не стори нищо, за да бъдат майчински издърпани височайшите уши в британския кралски двор. Русия дори не си отвори устата и не възропта срещу погазването на конферентните решения. Гаулайтерът на Германия Бисмарк, нарекъл с върховна наслада и зле спотайвана омраза нашата вековна държава „малката страна отвъд Балкана и Дунава”, също предпочете кювлийски да си мълчи, французите по традиция проточиха устат мундщук за френска целувка към Англия в очакване на братско рамо срещу Германия, а Будапещенските конвенции от 17 март 1877 година окончателно сринаха мита за освободителната мисия на Русия, която документално се задължи на Балканите „ … да не бъде образувана никаква славянска или друга компактна държава.”

           Месец преди началото на войната посланикът на Русия в Лондон граф Шувалов връчва уверенията, че братята руси, оставили по бойните полета неизброими свидни жертви, поемат обет „ … да създадат автономна България на север от Балкана!”, припомня в „Българската идея” дипломатът писател Стефан Попов. Великият българофил граф Игнатиев, който мощно очерта Санстефанска България под носа на Великите сили и победена Турция, се посреща вече като мръсен дисидент в императорския двор на Русия. „Ние не можем да водим нова война и трябва да приемем всички условия, България трябва да се примири със създаденото!”, заяви руската дипломация след убийствения за България и унизителен за самата Русия Берлински конгрес.

           И когато през 1879 година княз Александър Батенберг влиза във Велико Търново, страховитият комита Стефан Стамболов, чието посечено чело ще свети навеки в титаничната българска история като неугасващ знак „Стоп!” пред всеки, вдигнал сабя или молив срещу България, издига над княжеската му особа плаката „Помни неделимата България!”, защото знае: България никога няма да клекне с наведена глава пред най-префиненото дипломатическо дранена хилядолетната си територия, състояло се в Берлин не без участието на Русия.

           Много злато сме изсипали на братска Русия за своето Освобождение, много. Доколко Русия е “безкористна” освободителка говори дълбоко премълчаваният факт, че българският народ е принуден да плати свободата си в злата. В брой № 2 на Държавен вестник от 10. 01. 1884 г. е публикуван следният Указ № 1144. Цитирам дословно: “Ний Александър І с Божията милост и народна воля, княз на българите, провъзгласяваме: Народното събрание прие, Ний утвърдяваме следующата КОНВЕНЦИЯ за изплащане от България на Русия разноските по окупацията на Княжеството от Руските Импер(аторски). Войски, съгласно с определението на Берлинский договор”. В пълния тескт се описват размера и сроковете за заплащането, където “безкористната” помощ е определена на 10 680 250 книжни рубли и 43 копейки, което по онова време се равнява на 32,5 тона злато. Както добре се вижда, заплаща се окупацията, а не освобождението, както впрочем си пише и в Манифеста на Николай І от 1877 г. за обявяване войната срещу Османската империя, който документ и до сега официозната ни историческа наука не смее да покаже защото от него става ясно, че на България се отрежда ролята на “Задунайская губерния”.

           Днес въпросът за или против Русия отново виси със страшна сила пред българските политици. Не пред народа на България, колкото това да им горчи. Колкото и да им се иска да бъдат част от него. Каквито сполуки, победи и заедно за България да му обещават. Защото, когато става реч за историческата обусловеност на сегашното българско дередже, народните ни избраници и беловласите тоталитарни кариеристи, мераклии за удобничкото парламентарно кресло, изплуват от честните си частни фирмички, от Нищото, и предпочитат да си отварят и да си затварят досиетата. Да се спотайват и да мълчат като двойкаджии в час по история.
           А кървавото досие на България все така отлежава в Москва.
БОГ Е ДАЛ НА ЧОВЕКА СВОБОДНА ВОЛЯ,КОГО ДА ОБИЧА И КОГО - НЕ!СПОРЕД ДАДЕНАТА МИ ОТ НЕГО СВОБОДНА ВОЛЯ,НЕ ОБИЧАМ РУСНАЦИ,РУСКИНИ И РУСОФИЛИ!

БГ История

Re:ЗАЩО СЪМ РУСОФОБ?
« Отговор #105 -: Март 04, 2011, 00:39:04 »

Неактивен sim4o

 • Академик
 • *****
 • Публикации: 1051
 • Респект: 8
Re:ЗАЩО СЪМ РУСОФОБ?
« Отговор #106 -: Март 04, 2011, 09:58:40 »
Може и пространно да се отговори на подобни писания, публикувани баш на връх Националният ни Празник, пълни с фактологически неточности, преувеличения, комплескарщина и вечната злоба на роба!
Но не заслужава да се навлиза в подробности, както и не заслужава човек да губи си времето и да отваря безбройните линкове давани от съфорумци с подобно интелектуално ниво..
Ще подходим принципно и ще приложим най-доброто мерило за истинност ("Истината се крие в сравнението " В.Суворов ).. видяхме какво е било положението в България под турска власт,видяхме (ама май не всичките участници в дискусията го осъзнаваме  ;D ;D ) необходимо ли е било Освобождение на Българската Нация или не е било необходимо.. Сега гледаме друго и сравняваме!
1.Какво направи Испания за подобряване положението на българският народ, за нашето Освобождение,и за устройване на Държавата ни..
 2.Какво направи Бразилия за подобряване положението на българският народ, за нашето Освобождение,и за устройване на Държавата ни..
3.Какво направиха САЩ за подобряване положението на българският народ ,за нашето Освобождение,и за устройване на Държавата ни..
4.Какво направи Швеция за подобряване положението на българският народ,з а нашето Освобождение,и за устройване на Държавата ни..
5.Какво направи Португалия за подобряване положението на българският народ, за нашето Освобождение,и за устройване на Държавата ни..
6.Какво направи Япония за подобряване положението на българският народ, за нашето Освобождение,и за устройване на Държавата ни..
 И се опитваме да уточним, сравнявайки (ако успеем да сравняваме, че то не е лесна работа) .. да сме японофоби и швецофоби ли.. или да не сме.. То си е до акълът ни и до разбиранията ни!

Неактивен sim4o

 • Академик
 • *****
 • Публикации: 1051
 • Респект: 8
Re:ЗАЩО СЪМ РУСОФОБ?
« Отговор #107 -: Март 04, 2011, 10:07:11 »
А ето и конкретно- не мога да се съглася с цитираната от съфорумците извадка от Достоевски, дадена като голяма подръжка на тезата им!   .."ненадейно невярна или неправилно разбрана от вас ..някой ваш близък, ваш приятел или брат лежи болен, ограбен е или влак го е прегазил или нещо от тоя род. Зарязвате всичко и хуквате при горкия си брат и изведнъж срещате човек, по-здрав и от вас, седи си на масата, обядва,.. и се смее на вашата фалшива тревога, на станалото qui рго quo.."   .. тези твърдения,са подкрепени и от съфорумци, разбира се с вече станалият традиционен весел смях от сърце и невероятно настроение.. ха,ха ,ха!Достоевски си е прав".  

Моето мнение- НАПЪЛНО се ГРЕШИ и от Достоевски и от съфорумникът..

Дали  е било подобно положението ..  дали би трябвало да коментираме с "ха-ха-ха Достовевски е прав".. и да схванем хуморът в ситуацията около България, войната и Русия?..българите явно си живеят,според някои ,под крилото на Султана, мисли се, а глупавите руснаци дават 200 000 убити да ги Освободят, придружени от 30 000 български жертви от опълченци-"тъпи русофили" (цитат от съфорумец)... Освобождение- нещо което въобще не е било необходимо!!-" хахахаха" - Така ли да коментираме..  и ние като съфорумецът да усетим комизма в "напразната" смърт на 30 000 опълченци и поборници?? И ти драги читателю,схвана ли целият хумор в ситуацията?

Ето го обаче ,дереджето. Да видим сами дали пък Достоевски не е прав?? Дали съфорумецът не е прав с "хахаха" А дали пък и великият писател и съфорумците не грешат? Ето фактите! ...
".Из доклада на английския консул в Русе Р. Рийд от 16 юни . до английския посланик в Цариград Х. Елиот. — Там [в Плевенско и Търновско] действително се говори, че тези черкези отвличат деца от българи, загинали през последните събития...."
и още .
Из доклада на английския консул в Одрин Х. Дюпюи от 19 август до английския министър на външните работи лорд Ед. Х. Дерби. —

"Била убита и жената на Христо Данчев, а също така и нейните две дъщери, едната от които преди това родила близнаци. Двете бебета, заедно с едно от децата на втората дъщеря, били насечени на парчета, докато четвъртото дете на това семейство, малко момиче, било отвлечено от една циганка от Карлово. Когато бащата Иван Станев търсил детето си, [властта] му отказала да го върне, докато не представи доказателства.Християнски деца се продават средно по 10 франка едното, момичета се изпращат на пазара в Цариград и това става със знанието на властта..."

             хахахахахахахахахахахахахахахахахаха..

...и още..

"Из доклада на английския вицеконсул в Бургас Чарлс Брофи от 14 юни до английския посланик в Цариград. —

От около 2000 мъже, жени и деца [в с. Бояджик, Ямболски окр.] само около 50 избягали. Стада, чарди и цялото друго имущество на селяните било отвлечено от убийците. За да дам на Ваше Превъзходителство една представа за размера на грабежа, бих могъл да посоча, че някой си хаджи Мурад, татарин, живущ в едно село от тази каза, си докарал на връщане от Бояджик 600 овце и около 20 волове. Християнски деца били отвлечени от черкези и сега са роби в черкезките села."

 
   хахахахахахахахахахахахахаха...  яко,а!?

..."33. СРЕДЕЦ, . (Новини из Българско). // Ден (Цариград), II, No 27, 29 май 1876, с. 85.

Тежко положение на българското население в Софийско. От една страна го ограбвали черкези и цигани, от които нямало на кого да се оплаче и кой да го защити, защото липсвало всякакво правосъдие за българите.Българите все пак се надявали, че Държавата ще вземе мерки. Очаквал се и страшен глад, защото посевите били изтъпкани
« Последна редакция: Март 04, 2011, 10:11:42 от sim4o »

Неактивен Sur

 • Академик
 • *****
 • Публикации: 488
 • Респект: -30
 • КОЛЕКЦИОНЕР НА ВРЕМЕ
Re:ЗАЩО СЪМ РУСОФОБ?
« Отговор #108 -: Март 04, 2011, 12:06:20 »
Захарий Стоянов
Кой въстана срещу нашето свещено дело – съединението на Южна със Северна България? Кой караше турците да навля­зат в България и да пуснат малко кръвчица на братушките? Кой отчисли българския княз от редовете на армията си, за да го опозори и омаскари, когато той се намираше на границата сре­щу неприятеля? Кой си дръпна от нашата войска офицерите, които хрантутехме като просяци с единствена адска цел да ни съсипе войската, когато тя се намираше в път за бойното поле? Кой насъска сърбите да ни нападнат откъм гърба, когато ние бяхме въз друга страна? Кой настояваше най-много да се пратят турските комисари в Южна България? Ами я кажете, кой ни открадна княза от Софийския палат в това време, когато на него­вата глава не бяха изсъхнали още лавровите венци от Слив­ница? Кой даваше честно и благородно слово, че ако си отиде тоя княз, то и съединението ще бъде пълно, и правата на Бълга­рия ще да си останат непокътнати, и конституцията ще си бъде в сила, с една реч, България ще да цъфти и вирее?Така ли излезе? Кой изпрати подир няколко дена подлия Генерал Каулбарс да развращава, подкупва, лъже, бунтува и беснее? Кой поду­чи пичовите и вагабонтите да вдигат бунтове в Бургас, Сливен, Силистра и Русе, да леят кръв и въвеждат анархия, щото по тоя начин да се отвори път за чужда окупация? Кой унизи и се поди­гра с България като й препоръчваше за княз един развратен черкезин – Мингрели? Кой прибра под свое крило всичките чапкъни в България, а законните власти, в това число и В. Н. Събра­ние, за незаконни с единствена цел, да се продължи още в Бълга­рия безредицата, да се отчая и омаломощи българският народ и да каже: „Дойдете и ни спасете” – Русия, нашата фатална освободителка, покровителка, славянската, братската, христи­янската и великата Русия, с която сме една вяра и една кръв!Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка! Аман, бей, аман! Лошо нещо било московлука… То не прилича ни на даалии, ни на кърджалии, ни на фанариоти! Право имали ония старци, съвременници на Екатерина, на Александра I и на Никсолая, които ни говореха: „Ще плачете за зеленото парцалче”. Видели тия и патили, на основание на факти и на събития говорели горните думи. Цял свят, хора, които не ни бяха ни в клин, ни в ръкав, припознаха нашата висока култура и благородните ни борби, само московците стоят настрана и викат: „Стрижено е !” – Необяснимо. Царуванието на нагайката, монголското иго, татарщината и крепостното право може би да са едни от най-силните фактори, които са направили от руските държавни мъже зверове и идиоти. От друга страна пък, твърде е обяснимо тяхното подло поведение, защото хората искат да ни направят московци, прочее, правят ни всичките злини и пакости, които може да измисли развратният човек. Но и това е недоволно. Малко ли други държави има, които също така се стремят да владеят над чужди земи и народи. Между това, ние не виждаме тая подлост в техните стремления, тия адски и гнусни средства, каквито руската дипломация употребява над България.
И подир всички тия върволици жестокости и злини, които ни една държава не е направила над България, възможно ли ще да бъде да се намерят помежду ни такива идиоти и изменници даже, които да клеветят, че Русия е наша освободителка, покровителка и доброжелателка! Мълчете и не говорете, защото и природните стихии ще да въстанат и протестират срещу подобно едно престъпление! По-малък грях е да обереш черква и манастир, отколкото да клеветиш пред олтара на историята и на събитията, че руското правителство имало братски, честни и благородни намерения, когато е стъпило в земята ни да ни освобождава. Ще ни се смеят ташкенците, авганците, черкезите, бухарците и арменците, за които същата Русия не по-малко кръв е проляла. Ще ни кълне
Полша, тая китка на славянството, която руските железни автократи три пъти хайдушки разделиха помежду три царства, с бесилници и с колове окичиха цели градове и села. Ще ни кълне още нещастна Босна и Херцеговина, която пак руските дипломати харизаха на Австрия, а ние идиотите заедно с много още идиоти славяни псувахме ли, псувахме Австрия, че ги узурпирала!Но в София, в столицата на България, гдето живеят най-голямото количество интелигенти и патриоти, един развратен до в черната си душа, калугер излиза дьрзостно пред очите на всички и говори, че народът е признателен на своята освободителка! Не е крив той. Криво е онова стадо, което е стояло гологлаво отпреде му. То трябваше да запита мръсния калугер, да каже добро ли, зло ли е направила тая покровителка на България от две години насам, то трябваше да му предложи горните въпроси, изложени начело на нашата статия.Време е, трябва вече, щото българските деятели, офицери, учители и пр., когато говорят на своите подчинени и слушатели за вънкашните неприятели на отечеството, официалният московец със своите донски и кубански казаци да стои на първо място. Това учение трябва да се продължи дотогава, докогато в Петерсбург царствува Александьр III… Защо московците не са десет или петдесет милиона? Колко любезно ще си решим и наредим аладжака!…

Захари Стоянов
БОГ Е ДАЛ НА ЧОВЕКА СВОБОДНА ВОЛЯ,КОГО ДА ОБИЧА И КОГО - НЕ!СПОРЕД ДАДЕНАТА МИ ОТ НЕГО СВОБОДНА ВОЛЯ,НЕ ОБИЧАМ РУСНАЦИ,РУСКИНИ И РУСОФИЛИ!

Неактивен Sur

 • Академик
 • *****
 • Публикации: 488
 • Респект: -30
 • КОЛЕКЦИОНЕР НА ВРЕМЕ
БОГ Е ДАЛ НА ЧОВЕКА СВОБОДНА ВОЛЯ,КОГО ДА ОБИЧА И КОГО - НЕ!СПОРЕД ДАДЕНАТА МИ ОТ НЕГО СВОБОДНА ВОЛЯ,НЕ ОБИЧАМ РУСНАЦИ,РУСКИНИ И РУСОФИЛИ!

Неактивен Sur

 • Академик
 • *****
 • Публикации: 488
 • Респект: -30
 • КОЛЕКЦИОНЕР НА ВРЕМЕ
Re:ЗАЩО СЪМ РУСОФОБ?
« Отговор #110 -: Март 10, 2011, 09:03:45 »
Германският вестник „Зюддойче цайтунг“ публикува рецензия за книгата на професора по история от американския университет Northwestern Йоханан Петровски-Щерн „Еврейският въпрос на Ленин“, която е изцяло посветена на еврейските корени на вожда на революцията.

В СССР тази тема е била едва ли не най-строго пазената тайна чак до разпадането му и историците са получили достъп до документите едва през 90-те години. В Съветския съюз са се опасявали, че сведенията за еврейския му произход ще бъдат използвани от антисемитите.

„Всъщност от гледна точка хода на световната история не е важно дали предците на Ленин са били евреи, италианци или ирландци. Но тъй като едно от любимите занятия на онези, които се увличат от теориите за заговор, е търсенето на доказателства за еврейския характер на световната революция, Мишко Бланк, прадядо на вожда на същата тази революция, има по-голяма тежест от неговите германски или шведски предци“, пише авторът на рецензията, посочва NEWSru.

Същата тази гледна точка изразява самият автор на книгата през списание „Огоньок“: „Можем да обсъждаме еврейските корени на Владимир Ленин, но това не може да ни помогне да разберем кой всъщност е бил той. Да се обсъжда националният въпрос става неприлично сред руските интелигенти от недворянски произход още в края на ХIХ век, а за революционерите от началото на ХХ век такъв проблем изобщо не е съществувал. Поляци, грузинци, латвийци и евреи са влизали в партията  (РСДРП(б)) единствено и само като революционери“.

Всъщност евреин е бил прадядото на Ленин Мошко Бланк. На 80 години той се покръства. Дядото на Ленин Исроел при кръщаването си на 17-годишна възраст приема името Александър и се жени за Анна Гросчоп, произхождаща от германци с шведска кръв.

Майката на Ленин Мария Бланк е родена в семейство, изповядащо православието, и след това се омъжва за християнина Иля Улянов.

Според историка самият Ленин не е знаел нищо за еврейските си корени.

Документи, потвърждаващи наличието на предци евреи, са открити за първи път от сестра му Анна Елизарова-Улянова в началото на 20-те години. С находката си тя се обръща към партийното ръководство, но се сблъсква със стена.

Против публикуването им се обявява самият Сталин. Леонид Брежнев и Михаил Горбачов продължават същата линия.

През 1986 г. Горбачов нарежда да бъдат събрани всички документи за историята на семейство Бланк в една папка, достъп до която да се дава само с личното разрешение
БОГ Е ДАЛ НА ЧОВЕКА СВОБОДНА ВОЛЯ,КОГО ДА ОБИЧА И КОГО - НЕ!СПОРЕД ДАДЕНАТА МИ ОТ НЕГО СВОБОДНА ВОЛЯ,НЕ ОБИЧАМ РУСНАЦИ,РУСКИНИ И РУСОФИЛИ!

Неактивен Sur

 • Академик
 • *****
 • Публикации: 488
 • Респект: -30
 • КОЛЕКЦИОНЕР НА ВРЕМЕ
Re:ЗАЩО СЪМ РУСОФОБ?
« Отговор #111 -: Март 17, 2011, 16:05:42 »
Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка! Аман, бей, аман! Лошо нещо било московлука… То не прилича ни на даалии, ни на кърджалии, ни на фанариоти! Право имали ония старци, съвременници на Екатерина, на Александра I и на Николая, които ни говореха: „Ще плачете за зеленото парцалче“. Видели тия и патили, на основание на факти и на събития говорели горните думи. Цял свят, хора, които не ни бяха ни в клин, ни в ръкав, припознаха нашата висока култура и благородните ни борби, само московците стоят настрана и викат: „Стрижено е !“ – Необяснимо. Царуванието на нагайката, монголското иго, татарщината и крепостното право може би да са едни от най-силните фактори, които са направили от руските държавни мъже зверове и идиоти. От друга страна пък, твърде е обяснимо тяхното подло поведение, защото хората искат да ни направят московци, прочее, правят ни всичките злини и пакости, които може да измисли развратният човек. Но и това е недоволно. Малко ли други държави има, които също така се стремят да владеят над чужди земи и народи. Между това, ние не виждаме тая подлост в техните стремления, тия адски и гнусни средства, каквито руската дипломация употребява над България.

 

Захари Стоянов
БОГ Е ДАЛ НА ЧОВЕКА СВОБОДНА ВОЛЯ,КОГО ДА ОБИЧА И КОГО - НЕ!СПОРЕД ДАДЕНАТА МИ ОТ НЕГО СВОБОДНА ВОЛЯ,НЕ ОБИЧАМ РУСНАЦИ,РУСКИНИ И РУСОФИЛИ!

Неактивен Sur

 • Академик
 • *****
 • Публикации: 488
 • Респект: -30
 • КОЛЕКЦИОНЕР НА ВРЕМЕ
Re:ЗАЩО СЪМ РУСОФОБ?
« Отговор #112 -: Март 20, 2011, 16:47:42 »
"Има със сигурност поне още един диктатор, който избива безнаказано народа си. Ако не целия, то поне една етнически обособена част от него.
               Казва се Владимир Путин.
             Няма практически никаква разлика между неговия едноличен режим и този на Кадафи. Когато чеченците се разбунтуваха и поискаха независимост, той постъпи с тях по начин, доста по-кървав от този, на който сега сме свидетели. По-точно казано – изби към една четвърт от тях.

             Не е случайно, разбира се, че Русия беше между въздържалите се при вземането на решение за военна намеса в Съвета за сигурност, че изрази "съжаления" за случващото се и декларира неучастие – но все пак не си позволи да блокира решението.
            Очевидно и там съзнават, че времето на този тип диктатури е изтекло.
            Не е ясно обаче дали и доколко самият Путин съзнава, че приликата между него и Кадафи е прекалено натрапчива.
           Той е диктатор от същия тип и заслужава същата участ.
           И най-вероятно някой ден ще си получи заслуженото."

Едвин Сугарев
20.03.2011
БОГ Е ДАЛ НА ЧОВЕКА СВОБОДНА ВОЛЯ,КОГО ДА ОБИЧА И КОГО - НЕ!СПОРЕД ДАДЕНАТА МИ ОТ НЕГО СВОБОДНА ВОЛЯ,НЕ ОБИЧАМ РУСНАЦИ,РУСКИНИ И РУСОФИЛИ!

Неактивен Sur

 • Академик
 • *****
 • Публикации: 488
 • Респект: -30
 • КОЛЕКЦИОНЕР НА ВРЕМЕ
БОГ Е ДАЛ НА ЧОВЕКА СВОБОДНА ВОЛЯ,КОГО ДА ОБИЧА И КОГО - НЕ!СПОРЕД ДАДЕНАТА МИ ОТ НЕГО СВОБОДНА ВОЛЯ,НЕ ОБИЧАМ РУСНАЦИ,РУСКИНИ И РУСОФИЛИ!

Неактивен Sur

 • Академик
 • *****
 • Публикации: 488
 • Респект: -30
 • КОЛЕКЦИОНЕР НА ВРЕМЕ
Re:ЗАЩО СЪМ РУСОФОБ?
« Отговор #114 -: Юни 21, 2011, 18:46:24 »
Време е за любимата ми тема  ;)

http://georgialeksov.blog.bg/politika/2011/06/21/pamet-nicite.769541
БОГ Е ДАЛ НА ЧОВЕКА СВОБОДНА ВОЛЯ,КОГО ДА ОБИЧА И КОГО - НЕ!СПОРЕД ДАДЕНАТА МИ ОТ НЕГО СВОБОДНА ВОЛЯ,НЕ ОБИЧАМ РУСНАЦИ,РУСКИНИ И РУСОФИЛИ!

Неактивен sim4o

 • Академик
 • *****
 • Публикации: 1051
 • Респект: 8
Re:ЗАЩО СЪМ РУСОФОБ?
« Отговор #115 -: Юни 21, 2011, 19:22:11 »
Много кефиш Сурьо!!! Днеска вече, си похортувах с една Оптимистична Трагедия, сега и ти излезе на хоризонта, ако дойде и Атила, ще плесна с ръце, па ще кажа "Събрахте се!!"  ;D ;D ;D

Неактивен Sur

 • Академик
 • *****
 • Публикации: 488
 • Респект: -30
 • КОЛЕКЦИОНЕР НА ВРЕМЕ
Re:ЗАЩО СЪМ РУСОФОБ?
« Отговор #116 -: Юни 21, 2011, 20:28:15 »
Много се кефя,че ти се кефиш,затова те ти още кеф  ;)  http://genadi2000.blog.bg/politika/2011/06/21/pametnik-na-lainianata-armiia-kapishteto-na-iudeo-bolsheviki.769566
кефи се!
БОГ Е ДАЛ НА ЧОВЕКА СВОБОДНА ВОЛЯ,КОГО ДА ОБИЧА И КОГО - НЕ!СПОРЕД ДАДЕНАТА МИ ОТ НЕГО СВОБОДНА ВОЛЯ,НЕ ОБИЧАМ РУСНАЦИ,РУСКИНИ И РУСОФИЛИ!

Неактивен sim4o

 • Академик
 • *****
 • Публикации: 1051
 • Респект: 8
Re:ЗАЩО СЪМ РУСОФОБ?
« Отговор #117 -: Юни 21, 2011, 21:03:13 »
 ;D :D :D :D :D :D По принцип даваните линкове, след една дискусия за гените (оказа се, различните езикови групи, си имали техни, персонални, от някъде надошли и прилепнали гени ??) та след тази, доста забавна за мене дискусия, линковете не ти ги отварям.. но пък стиховете ти ги съпреживявам! :-\ :-\  я дай пак някой як стих за Жабата :D ;D с него, ще можем нещо да разобличим!?!... С това разобличаване, ми напомняш, драги ми Сурьо, безсмъртният рочен не Булгаков "Майсторът и Маргарита" и там, имаше една сцена с разобличаване.. ама нямаше такива готини стихове!!

Неактивен Sur

 • Академик
 • *****
 • Публикации: 488
 • Респект: -30
 • КОЛЕКЦИОНЕР НА ВРЕМЕ
Re:ЗАЩО СЪМ РУСОФОБ?
« Отговор #118 -: Юни 21, 2011, 21:09:03 »
 ;D ;D руски книги не чета.повръщам от тях ;) а линковете си струва да ги отвориш.да прогледнеш,авер!
БОГ Е ДАЛ НА ЧОВЕКА СВОБОДНА ВОЛЯ,КОГО ДА ОБИЧА И КОГО - НЕ!СПОРЕД ДАДЕНАТА МИ ОТ НЕГО СВОБОДНА ВОЛЯ,НЕ ОБИЧАМ РУСНАЦИ,РУСКИНИ И РУСОФИЛИ!

Неактивен Sur

 • Академик
 • *****
 • Публикации: 488
 • Респект: -30
 • КОЛЕКЦИОНЕР НА ВРЕМЕ
Re:ЗАЩО СЪМ РУСОФОБ?
« Отговор #119 -: Юни 21, 2011, 21:19:59 »
Само дето не ми стана ясно това с "разобличаването" :).Ей тва русофилите все конспирации ви гонят ,бе..Малей,таласъмени мозъци...не е лесно
БОГ Е ДАЛ НА ЧОВЕКА СВОБОДНА ВОЛЯ,КОГО ДА ОБИЧА И КОГО - НЕ!СПОРЕД ДАДЕНАТА МИ ОТ НЕГО СВОБОДНА ВОЛЯ,НЕ ОБИЧАМ РУСНАЦИ,РУСКИНИ И РУСОФИЛИ!

БГ История

Re:ЗАЩО СЪМ РУСОФОБ?
« Отговор #119 -: Юни 21, 2011, 21:19:59 »