Смешната част > Всякакви смешки :)

Светът след последните избори

(1/1)

Komap:
Ситуация в света след последните избори

Комюнике на SIOUX TV
Говорителка: Тихата вода

Днес съединените държави на залязващото слънце избраха за свой ръководител велик вожд на янките Бараката. Велик вожд на янките Бараката каза, че много щастлив, че станал голямата работа, още повече че от 2001 г. до скоро бил преследван и гонен. Велик вожд на янки Барак Хюсеин Обама каза, че при свое вождуване ще се обляга на закон на велика християнска вяра. Той горд, че осъществил мечта на велик крал Мартин Лутер, който имал и шамански способности и предрекъл негов възход.
Велик вожд Бараката предприеме няколко важни стъпки още в начало на свое управление:
-   Бараката обяви Кения за част от съединени държави на залязващото слънце, с цел може да говори с баба си вътрешнодържавни разговори;
-   Той боядиса Статуя на свобода в черен цвят;
-   Той реши криза радикално: за целта в северни държави /без Илинойс/ създаде плантации за бледолики и там с помощта на евтин бял труд постигне възход на икономика;
-   Той забрани филм „Аризонска мечта” и препродаде обратно Аляска на голям вожд на русите Мечката;
-   Той подаде ръка на всички народи на съединените държави на залязващото слънце – черни, жълти, сиукси, навахо и команчи за едно по-добро управление и възход.


Светът на изгряващото слънце приветствува възшествие на голям вожд на янките Бараката. Голям вожд на русите Мечката пратил 20 варела водка и изразил задоволство от началните идеи на Бараката. Голям вожд на франко-угрите Сарко изпратил 30 бъчви божоле и снимка с Карла Бруни от Евродисни. Голям вожд на алеманите Меркел изпратила 100 бутилки шнапс и изразила удовлетворение, че голям враг от 2 войни стане голям приятел и вече няма проблеми тръгне към Париж и Лондон. Голям вожд на италиките Силво изпратил 50 бутилки чинцано и подчертал нуждата от възстановяване на известен дует Ал Бано и Ромина Пауър. Големи вождове на Африка обявили почивен месец в чест на възшествие на голям вожд Бараката.
Малък вожд на болгарите Джордж Фърстев също изпратил малка подмазвителна картичка, с която изразил възхищение от въшествие на голям вожд Бараката без да е бил агент на ЦРУ.
Писмо изпратил и вожд на македоните Бранко Редковски, който изразил радост, дека два велики народа како што са македонскиот и задокеанскиот ке могат да ги поддржуват уште по-добре добрите равноправни односи помегу них и каза, дека македонскиот народ ке помага како голем брат на младиот задокеански народ во неговите стапки.

Други новини: Имиграционната служба на Обединеното кралство е залята от около 150 000 000 молби от поданици на съединените държави, които искат убежище в кралството.

Ada_Triplett5b0:
Hello, I dont know if I am writing in a proper board but I have got a problem with activation, link is not working...  http://www.bg-history.info/smf/index.php/topic,2037.msg7262/?9a360999679f0efed01e0f73c6dce370,

Навигация

[0] Списък на темите

Премини на пълна версия