Смешната част > Всякакви смешки :)

ОСТАВКАТА /сапунен сериал/

(1/1)

Komap:
ОСТАВКАТА
/сапунен сериал/
Режисьор: Сергей Станишев;
Сценарист: Сергей Станишев;
Директор на продукция: Сергей Станишев;
В главната роля: Сергей Станишев

Първа серия:

7. 6. 2009 г. – БСП губи изборите за Европейски парламент: Станишев: “Няма да подам оставка!”

Втора серия:

5. 7. 2009 г. – Тройната коалиция се сгромолясва на парламентарните избори. Станишев: „Който иска моята оставка, да я поиска на Национален съвет... Разсъждавам на тема оставка. Но не и бягство от кораба в труден момент.” Впоследствие Станишев е преизбран за лидер на БСП.

Трета серия:

2. 9. 2011 г. Станишев пред „Труд”: „Ако БСП не възстанови загубеното доверие на предстоящия президентски и местен вот, а напротив - губи доверие, това би било основание да подам оставка.”

Четвърта серия:

23 и 30. 10. 2011 г. - БСП губи тежко местните и президентските избори. Станишев: „В тази обстановка искане на моята оставка, от когото и да произтече, би било провокация към БСП и саботаж на това, което сме постигнали на изборите."

Пета серия:

12. 5. 2013 г. – БСП е втора политическа сила на парламентарните избори и не печели достатъчно гласове, за да сформира сериозна управленска коалиция. Станишев: „Подобен род изявления /за оставка/ в този момент, когато страната е изправена пред толкова тежка ситуация, са дребни политически партийни игри. Това мога да ви кажа.”

Шеста серия:

18. 6. 2013 г. – Идеята на Станишев-Местан-Орешарски за назначаване на Делян Пеевски за шеф на ДАНС търпи пълно фиаско. Станишев: „Безотговорно е в такава изключително трудна за страната ситуация да се подават оставки”

.........................................................

Четиридесет и седма серия:

2025 г. – БСП е шеста политическа сила, с малко над 4 %. Станишев: „Сгреших за 276-ти път, но е абсолютно необосновано, нелепо, провокативно и безотговорно в тази изключително тежка за БСП ситуация да се искат и да се подават оставки”

..................................................................

Осемстотин двадесет и трета серия:

2037 г. – БСП получава под 1 % на парламентарните избори. Станишев: „Понякога си мисля и за оставка. Мисля обаче първо да изляза в пенсия. В този момент подаването на оставка е като бягство от потъналия кораб. Може би ако БСП загуби още доверие, това би било основание да подам оставка.”

..................................................................

Хиляда триста седемдесет и пета серия:

2048 г. – Станишев в интернет интервю: „Оставка като лидер на БСП? Това е нелепо!... То няма вече и кой да ми я приеме...”

T.Jonchev:
Този сериал има всички изгледи да бие "Дързост и красота".

Vishnevski:
Само една поправка, Комаре. От шеста серия нататък има много сериозен ко-продуцент. Името му е Ахмед Доган. Работи със средства на турски кинокомпании и малко собствени средства. В резултат пийпълметрията показва, че рейтингът на сериала пада неудържимо. Много е възможно в скоро време да бъде свален от екран.
Поздравления за добрия фейлетон.

T.Jonchev:
Абе като гледам какво става - работата е по-скоро от типа fluctuat, non mergitur.

bozman:


..................................................................

Хиляда триста седемдесет и пета серия:

2049 г. – Станишев в интернет интервю: „Оставка като лидер на ДСП? Това е нелепо!... Бъдещето е наше !
 ДСП - Движение за Сочиалистически Правдини

Навигация

[0] Списък на темите

Премини на пълна версия