България > Най-нова България /1944-... г./

Управлението на ген.л-т Бойко Методиев Борисов-"Японски шогунат" ли е България?

(1/1)

iliander:
Един партием водач ,като генерал лейтенат Бойко Методиев Борисов,направи творчеството на Джеймс Клавел реалност в България в епохата на Интернет и нано-технологийте.
  Бойко Борисов пряко наруши международно оръжейно ембарго за страни,като Сирия,Йемен,Ливан с това провокира серия от терористични атентати,като това на летище Сарафово-Бургас.

iliander73:
Престъплението на физкултурника Цветан Цветанов-Върбан е в създаване на 'Династичност" в структурите на МВР-т.е. изключавена на ротативният демократичен принцип,като в ректоратите и деканатите на Университетите.
    При управлението на Цветан Цветанов-Върбан ,Полицията разгласяваше банкови и лекарски тайни на групировки и криминални контингенти или създаваше се,"насилствена криминализация" в интелектуални кръгове на журналисти,учени,писатели с цел да се облагодетелстват висши офицери от системата на МВР.

iliander:
http://www.radio-sz.net/radio/index.php/novini/lyubpitno/4421-general-ot-siriya-raboti-v-starozagorskiya-zoopark ;
Генерал от зенитните войски на сирийската армия започна работа в Старозагорския зоопарк. Омар Мохамед Хер е назначен там по програма за временната заетост със съдействието на Дирекция социално подпомагане. 41-годишният офицер е първият, започнал работа бежанец на територията на община Стара Загора, където в момента живеят 351 сирийци.Омар Мохамед Хер е баща на 8 деца. Най-голямото е на 18 години, а най-малкото – на 10 месеца.Историята на сирийското семейство разказва Зорница Семерджиева:

Навигация

[0] Списък на темите

Премини на пълна версия