България > Най-нова България /1944-... г./

Убийството на проф.Станимир Калоянов най-голямото "Петно" върху МВР!

(1/1)

iliander:
  Убийството на проф. Станимир Калоянов (53) I на 23 май I 2005 г. продължава да е едно от най- срамните петна за столичните полиция, прокуратура, съд и пр. Обидена тълпа роми тогава напада българи на кафе в същия квартал и затрива невинния археолог.
   Въпреки множеството свидетели не може да се стигне |до конкретен извършител, че дори не се установява и как е счупен черепът му.
   17.06.2008 г., с. 7
   

iliander:
Циганите станаха класа по времето на кабинета "Борисов-1",мангалите убиват и грабят безнаказано по села и градове,защото Полицаите ги пускат след ,като ги заловят.

бай ганю:
 :-XКолкото повече време минава откакто МАНГАЛСКАТА СГАН УНИЩОЖИ един УНИКАЛЕН УЧЕН,толкова повече в мен се "загнездва" мнението,че ТОВА гнусно убииство НЕ Е СЛУЧАЙНО!Е ,успяха!Затвориха му устата ЗАВИНАГИ!Мисля,че този великолепен учен беше на прага или вече беше  разкрил нещо,което щеше да обърне историята с "главата" надолу!И то СВЕТОВНАТА,не само нашата история! :'(Не знам,може и да греша но това все по натрапчиво ми се явява ,колчем си помисля за това! ::) ::)

Навигация

[0] Списък на темите

Премини на пълна версия