Автор Тема: Коя е най-голямата историческа измислица, която сте чували?  (Прочетена 157873 пъти)

Неактивен Makedonec_MKD

 • Участник
 • ***
 • Публикации: 36
 • Респект: -7
  • History of Macedonia
Да ти върна жеста, Македонец:) ... Българи е имало, а "македонци" скоро там няма да има, знаеш защо

Котар: ти воопшто не спориш.  Бугарите тврдите дека нема Македонци и дека нема Македонска нациjа.  Jас, Македонeц, ви велам тоа е шарена лага и ви jа побивам лагата со документи.  Ти треба да обjасниш зошто документи какви што постирам има во изобилие ако демек немало Македонци?!?  Зошто низ целиот период на поновата историjа има изрази на македонска национална свест коjа е регистрирана и од Бугари и од други?!?  Еве примери:


"Во селата во Македониja, човек се среќава со селани од една националност коишто зборуваат словенски jазик и и припаѓаат на Источната Православна вера.  Од десет, девет од овие луѓе ако ги прашате коjа е нивната националност ќе ви одговорат дека се Македонци, без разлика што се предмет на спор на три соседни земjи."

(Георги Бакалов, "Претендентите на Македониjа", Варна, 1890 г., стр. 22)


"Врз каква почва да се постават Македонците за деjствувањe - како Бугари, како Срби, или како Грци?  Нашиот заклучок беше да се постават Македонците врз чисто македонска почва, за да ги уништат сите пропаганди во своjaта татковина."

(Димитар Македонски, в. "Mакедониja" 18. октомври, 1889 г.)


" [Дали се Македонците] Срби или Бугари или пак претставуваат некоjа посебна група меѓу словенските народи?  Секоj што имал можност да jа посети оваа несреќна
братска земjа, веруваме, има увидено дека основната маса од народот е словенска, коjа по обичаите, традициите и минатото претставува една етничка целина, но коjа
за жал, денес, е распарчена на неколку делови...За триесет години Бугарите не беа во состоjба да го побугарат населението во Македониjа, па мислиме дека нема да можат да го сторат тоа ни другите народности...Во интерес на словенството на Балканот се надеваме дека сите ќе работат за тоа да и се даде на Македониjа автономиjа и да се признае неjзиниот словенски македонски диjалект."


(Балкански гласник, I, 4, 28. VII. 1902 гoдина, стр. 2).


"...Този блудник (Стамболов), който издевателства над честта,
живота и имуществото на своите съотечественици в княжеството, поиска да направи
същото и с нас македонците в нашата собствена родина - Македония ... тежко е, бай
Сарафов, когато човек падне морално пред очите на хората ... И ви уверяваме, че
такова ще бъде положението на всички ваши сънародници, които идват в Македония
с претенцията: "да създават българи"
... ние македонците нищо нямаме; нищо не сме
спечелили благодарение на сляпото доверие към своите ужким братя ... Жалко е, но
какво да правим, когато мнозинството от нашата интелигенция е развалена от вашето
злато. Едно време златото на нашия земляк цар Филип подкупи разложената атинска
интелигенция и пороби Гърция. Сега е дошло друго време при точно обратни условия
”.
... висшето началство взема всички мерки за да са македонските учители от ония дето
в княжеството им викат меурджии и ги характеризират с фразите: “кье ми даеш пари -
кье се чинам бугарин” ......"


(Петар Попарсов, "Стамболовштината во Македониjа и неjзините представители", 1894 г.)P.S. Во документите што си ги постирал, си ставил барем еден фалсификат, но за него - подоцна.
.

« Последна редакция: Май 15, 2007, 06:56:18 от Makedonec_MKD »
William Gladstone: "Македониjа на Македонците, Бугариjа на Бугарите, Србиjа на Србите!"

БГ История


Неактивен echo_em

 • еmilia_n
 • Редовен
 • *
 • Публикации: 10
 • Респект: -1
                Преди да пишеш каквито и да е глупости в този форум бих ти задала един въпрос. А той е следният: Ти професионален историк ли си или не?
emi

Неактивен Makedonec_MKD

 • Участник
 • ***
 • Публикации: 36
 • Респект: -7
  • History of Macedonia
Преди да пишеш каквито и да е глупости в този форум бих ти задала един въпрос. А той е следният: Ти професионален историк ли си или не?

Да, завршив факултет по историjа.  Дипломската работа ми беше за причините кои доведоа до Балканските воjни односно поделбата на Македониjа.  Нешто друго дали те интересира за мене пред да се вратиме на темата? 

Инаку тоа е период коj се софпаѓа со врвот на работата на странските пропаганди во Македониjа (грчки, бугарски и српски).  Но исто така е период кога одредени странски научници jа истражуваат историjата и битот на Македониjа.  На пример, Карл Хрон, напишал книга во 1890г. и дошол до следниов заклучок:

"...За оцена на националните односи, важни сеи следните фактори од бугарскатa историja:

1. Дека Македонците како за време на Првото, така и за време на Вторoтo бугарско царство, беа завоjувани, а потоа повторно се одцепиja од нив.

2. Дедка тие секогаш имаа своja споствена организациja, чиja патриjaршиja се наоѓаше во Охрид.  Ако се тргне од оваа мала историска скица, незначителната кохезиjа на Македониja, коja беше приклучена кон бугарската, како и кон српската држава, како и двапати разурната самостоjната црковна организациja, тогаш е невозможно да се прифати дека Македонците припаѓаат кон бугарските или српските племиња, а повеќе се чини дека наместо со чуждите се исполнети со сопствени елементи.

Но во секоj случаj, може да се докаже, како според нивната историja така и според нивниот jaзик, дека Македонците не се ниту Срби, а уште помалку Бугари, туку се посебен народ......."


(Karl Hron, "Das Volksthum der slaven Makedoniens," Wien 1890)

Како може да тврдите дека немало Македонци, когa во екот на наjголемите државни пропаганди и репресии во Македониjа  (грчки, бугарски, српски, турски), независни извори го означyaaт Македонскиот народ како посебен?!?   Многу е индикативно дека бугарската историографиjа и политика молчат за овие извори.
 
« Последна редакция: Май 16, 2007, 01:52:44 от Makedonec_MKD »
William Gladstone: "Македониjа на Македонците, Бугариjа на Бугарите, Србиjа на Србите!"

Неактивен Komap

 • Администратор
 • Академик
 • *****
 • Публикации: 309
 • Респект: 28
Македонец, веднага ти отговарям:)

Първо, аз доста добре споря и доста успешно, но ти ми бягаш от въпросите и веднага отклоняваш неудобните за теб теми. Така направи с истинските архивни документи, в които "ваши" свети ни като Миладинов, Даме и Гоце и цар Йоан-Владислав се пишат българи и българи родом. Мълчиш, защото не е удобно нали???! Щом твърдиш, че си учил история, значи няма нужда да ти напомням кой е цар Йоан-Владислав и каъв е като роднина на Самуил или и това да ти напомням? Още повече аз ти посочвам автентични и саморъчно написани документи, а не такива написани от чужденци, родени и живели на хиляди километри от Балканите!

И щом си толкова добър в цитатите и историята ще ти задам няколко преки въпроси, на които искам преки отговори:
1. Искам да ми намериш и посочиш писмен документ от Първото и Второто българско царство, в което е посочена думата "македонец" и тя не означава географска, а народностна принадлежност. Няма да намериш, защото няма даже и фалсификувани:))) Но опитай...
2. Според теб как така се оказва, че в Македония има българи в Струга (Миладинов), в Пиринско (Сандански), в Щипско (Т. Александров), в Егейска Македония (Груев), обаче по селата хората се определят като "македонци" и не е ли това географско обозначение, както има добруджанци, тракийци и други?
3. Как така се случва, че тези хора които се самоопределят за "македонци" се вдигат след българите (Александров, Протогеров, Груев и Делчев) и даже викат България на помощ през Илинденско-Преображенското въстание?
4. Как така се получава, че най-видните "македонци" като Гоце, Даме, Миладинов, Йоан-Владислав и Самуил са българи, а техните последователи, поданници и какви ли не съратници са "македонци"?

И сега ще ти отговоря и на твоя въпрос. Македонци има, но сега и това сте ти и още няколко поколения, след 1944 г. Вие живеете в държавата ФИРОМ и не сте българи. Сред вас има и такива, които са българи и това са малцинство във ФИРОМ. НО! По-голямата част от тези "македонци" (може би и ти) сте българи, които се македонеят. Ако не твоят баща или дадо, то твоят прадядо е бил българин и се е пишел като такъв родом и в това, повярвай ми, няма нищо лошо. И да си го признаеш, ТОВА НЕ ЗНАЧИ, ЧЕ ЩЕ ТИ ПОИСКАМ ДЪРЖАВАТА. Тъй както много българи по света са започнали да се имат за нещо друго - украинци, молдовци и какви ли не. Постепенно вие там, отделени от България сте започнали да търсите автономия, някои от вас са потърсили спасение в униатството, други в сърбоманството, трети са потърсили нова идентичност - македонската. И така година след година българското е отслабвало, много българи са се отчайвали, били са избивани, не забравяй изселническите вълни след всяко въстание, които са хиляди и живеят у нас, дори в западните квартали на София потомците са им хиляди. И постепенно много са ставали все по-македонци и все по-малко българи. До 1944 г. общо взето повечето са били българи. След 1944 г. в процеса на усилени кампании най-вече от страна на Белград българското самосъзнание и самочувствие е смазано и е в отстъпление. И така днес вие не се чувствате българи, макар и потомци на такива. ЕТО ТОВА Е ВСИЧКО. НЕ ИСКАМ ДА СЕ ЧУВСТВАШ БЪЛГАРИН, МАКЕДОНЕЦ СИ! ОТ теб искам само да не отричаш, че вашите предци са главно българи. Само толкова. Какъв си сега не ме интересува.
Просто македонската идентичност не може и няма как да премине през отричане и фалшифициране на историческата истина! Надявам се го разбираш добре!

А аз ще чакам отговорите на въпросите ми. Защото "македонски" народ до 1944 г. с български водачи не е македонски народ...
***Най-редкият човешки жребий е възможността да избираш!***

Неактивен emilia_n

 • Академик
 • *****
 • Публикации: 238
 • Респект: 6
Щом си дипломиран историк, това значи колега. Моята дипломна работа беше на тема " Българското обичайно право в трудовете на проф. Ст. С. Бобчев ". Мисля, че има какво да си кажем извън политическата история.

Неактивен blago1986

 • Професор
 • ****
 • Публикации: 69
 • Респект: 1
 • ......
Здравей Емилия, нали знаеш поговорката ''Лъже като македонски историк'' Доста е показателна. Доколкото му гледам изявленията на тоя ''приятел'' на България, нищо чудно да изкара и проф. Ст. С. Бобчев македонец :D

Неактивен Makedonec_MKD

 • Участник
 • ***
 • Публикации: 36
 • Респект: -7
  • History of Macedonia
Македонци има, но сега и това сте ти и още няколко поколения, след 1944 г. Вие живеете в държавата ФИРОМ и не сте българи. Сред вас има и такива, които са българи и това са малцинство във ФИРОМ. НО! По-голямата част от тези "македонци" (може би и ти) сте българи, които се македонеят. Ако не твоят баща или дадо, то твоят прадядо е бил българин и се е пишел като такъв родом и в това, повярвай ми, няма нищо лошо. ..... ОТ теб искам само да не отричаш, че вашите предци са главно българи.

Тое што го тврдиш е краjно несериозно. Гледаш ли воопшто какви историски документи сум поставил кои во старт jа побиваат твоjата хипотеза?!  Постоело национално македонско движење кое го евидентирал во 1874г. Петко Славеjков.  Постоела развиена македонска националнa свест, коjа имала "jасно прецизирана мисла" дека Македонците не се Бугари!

" Ваше Блаженство,

Во Солун пристигнав на 14-ти минатиот месец (јануари 1874 - б.м.) вечерта.   Веднаш успеав да се сретнам со сите поважни месни и некои други лица од другите македонски градови.  Целта ми беше што поскоро да го разберам она што ќе ми биде неопходно да ја завршам успешно мисијата што ми ја доверивте.  Најнапред се сретнав со отец Аверкиј Зографски(1), а уште на следниот ден со отец Петар Димитров,(2) тукашен претседател на општината.

Можам да ви речам, Ваше Блажество, дека одовде, од Солун, ветерот дува и се разнесува на другите страни.   Двајцата почитувани духовници, по мое мислење, се водачите на движењето за обнова на Охридската архиепископија, макар што не треба да се заборави и Охрид, донекаде Битола, Велес и Скопје.

Унијатското движење тука не е без корен, како што се мисли во Цариград, а посебно од неговото Високо превосходителство гроф Игнатиев.(3)  За ова време додека сум во Македонија, јас го констатирав она што од порано го знаеме и за кое пишувавме пред три години.  И сега, како и тогаш, како и пред дваесетина години, станува збор за македонското прашање.  Во разговорот со некои македонски „патриоти" разбрав дека ова движење, кое само пред неколку години беше голи зборови, сега е јаснo прецизирана мисла: „Македонците не се Бугари" и тие упорно настојуваат, без оглед на цената, да се здобијат со своја одделна црква.

Во тој свој партикуларизам имаат поддршка и од некои црковни високодостојници во Цариград, особено од Високопросветниот Натанаил Охридски,(4) Панарет Пловдивски, (5) Архимандритот Харитон Караузов.(6)   Во текот на овој месец разбрав од доверливи извори дека пристигнуваат катадневно писма од Цариград до солунската општина, а одовде се испраќаат до другите општини во внатрешноста.   Писмата се пишувани во тој дух.   Едно такво писмо, што солунската општина го препрати до воденската, ги повикува воденчани да ги прекинат сите врски со Егзархијата додека не се решело македонското црковно прашање, бидејќи "сега бил моментот".

Особено активност во ширењето на идејата за обнова на Охридската архиепископија покажува нам познатиот господин Кузман Шапкарев од Охрид, кој постојано скита од Кукуш до Охрид и обратно, не знам на чии патни трошоци.   Не помалку е активен и господин Димитар Македонски,(7) „македонскиот учебникар" кој прима плата како учител од Егзархијата и од тукашниве лазаристи.
 
Поради ваквите неразумни проповеди на македонските патриоти, дека црковното прашање е разрешено само во полза на Бугарите, кај народот се разбудило нерасположение кон епархиите во Дунавскиот и Одринскиот вилает и завист поради поранешното пробудување на Бугарите.

Особено се чувствува голем отпор против источнобугарскиот говор во литературата.  Општ впечаток е дека месните луѓе сметаат оти Македонците се нажалени од разрешувањето на црковното прашање во полза на крајдунавските и тракиските Бугари.  Ова нерасположение веќе прерасна во недоверба кон Егзархијата и кон нејзината висока хиерархија и е оформена мислата за истакнување на месното македонско наречје како литературен јазик и за создавање македонска хиерархија.

Посебно внимание, Ваше Блаженство, треба да се обрати на Неговото високо-преосвештенство Натанаил, кој им ветува на месните луѓе, штом ќе дојде во својата епархија, оти ќе преземе чекори за обнова на Охридската архиепископија.  Изгледа, тој се поврзал со македонските еснафи во Цариград и кај нив ги протура вестите за спогодбата со Патријаршијата.   Од својата страна, тие ги известуваат пак своите во Македонија.  Тоа предизвикува голем револт овде.  Според тоа, сепаратизмот ги има своите корења во тајниот круг во Цариград.  Ако се притисне таму, овде во Македонија ќе стивне работата. Запрете ја трубата, ќе има и ехо.

Прашањето со дедото Нил(8) е мошне деликатно, бидејќи се забарикадирал во Кукуш и не сака да се врати назад.  Изгледа дека неговата амбициозност го навела на овој чекор. Си всадил мисла да стане охридски архиепископ или барем солунски митрополит.   Како егзархиски пратеник, тој како „најинформиран" ги шири гласовите за спогодба со Патријаршијата.  Ја претставува пред народот Егзархијата како рамнодушна, неактивна да го избави македонското население од грчкото духовно ропство.

Изгледа дека дедото Нил, кој се покажа сосем незрел, е подведен од највисоката турска вилаетска власт.  Меѓутоа, неговата непослушност кон своето началство почнува од моментот кога е повикан да се врати во Цариград.   Место да послуша, тој чека овде. Неговата непослушност доаѓа и поради сугестиите што пристигнуваат од Цариград.  Тој одржува постојани врски со владиците Панарет и Натанаил, особено со последниов кој му сугерира да се задржи во Македонија додека не добие берат за Охрид и пристигне во Македонија.   Мое мислење е дедото Нил по секоја цена да се крене од Македонија и да се одведе во Цариград, бидејќи овде е опасен.  Тој веќе дејствува под заштитата на овдешните лазаристи и на францускиот конзул.

Мислата за обнова на Охридската архиепископија во моментов е најраширена овде во Солун.  Тука се кројат плановите, тука се собираат запалените глави.  Таа мисла, се разбира, не се базира врз ваквата зрелост, особено откако Митхат-паша е сменет од Солун.   Но таа постепено се шири и во северна Македонија, само што не е сосема јасна. Во народот еден фрла едно, друг друго. Постои опасност, до колку не се преземат чекори од авторитетно место, да дојде до едно општо мислење. Тогаш последиците ќе бидат многу потешки.  Најдобро би било ако неговото Високо превосходителство гроф Игнатиев ја посети Македонија, бидејќи населението чувствува скриена надеж дека само од Русија може да му дојде спасот.

Утре, со господа, имам намера да се сретнам со некои првенци од тукашнава општина. Ќе настојувам да ги убедам во неоснованоста на нивните стремежи за одделна црква, кога веќе имаат своја во лицето на Егзархијата.  Секако дека најтешкото прашање ќе биде околу назначувањето владици од македонско потекло, а особено за хиротонијата на дедо Харитон.

Ја целивам светатадееница на Вашето Блаженство,

Ваш понизен,

Солун, февруари 1874 П. Р. Славејков "
  ;)

« Последна редакция: Юни 11, 2007, 02:52:26 от Makedonec_MKD »
William Gladstone: "Македониjа на Македонците, Бугариjа на Бугарите, Србиjа на Србите!"

Неактивен blago1986

 • Професор
 • ****
 • Публикации: 69
 • Респект: 1
 • ......
Македонец, знаеш ли каква ти е грешката?-приемаш всичко буквално. Един стабилен историк никога не прави така. Това от мен да го запомниш. Под ''македонски патриоти'', винаги се е имало предвид Български патриоти от Македония, по същия начин, както и добруджански патриоти , тракийски патриоти и т.н.

Неактивен Komap

 • Администратор
 • Академик
 • *****
 • Публикации: 309
 • Респект: 28
Македонец, виждам, че ти е силен копи-пейстът, а можеш ли да ми дадеш оригинала на това писмо? ;D ;D ;D

Защото и аз ей сега ще съчиня писмо на Бранко Цървенковски, че е чист българин и се моли да ви анексираме:)))

Поне изкарай някоя изрезка от вестник, че да имаш нещо черно на бяло. Както аз ползвам оригинални документи и както ползвам вашата, а не нашата Википедия.

Щото иначе можеш да си убедиш хората само около Вардар, че Панарет Пловдивски (председател на ОС в Източна Румелия) и Кузман Шапкарев (доказан българин, събирач на БЪЛГАРСКИ приказки и пословици) са македонци. НАПРАВО Е ЖАЛКО! Точно колкото е жалко да изкараш източник от 1888 г., в който някой ми приказва за времето преди 2500 г.
Бъди малко историк, а не търсач на жълтинки, защото се съмнявам, че си завършил история...
Освен това вече виждам, че цитатите не са намерени от теб, а ползваш едни хубави македонски сайтове. Това, че ви промиват мозъците е хубаво, АМА КОГА ЩЕ МИСЛИТЕ ВИЕ НАЙ-НАКРАЯ С ГЛАВАТА СИ?

Ти този документ, който цитираш не си го виждал дори с очите си, а аз видях с очите си надписа българи на църквата, в която е погребан Кл. Охридски, видях с очите си и княз Борис I зад вратата на манастира Св. Наум...
А ти въобще идвал ли си в България или те е страх да не те набият някъде???! ;D
***Най-редкият човешки жребий е възможността да избираш!***

Неактивен Torin

 • Академик
 • *****
 • Публикации: 167
 • Респект: 16
Най-голямата фалшификация ли ? Оооо добре, ето ще кажа - ХОЛОКОСТА. Ще кажете той е откачен нацист, напротив няма как да съм нацист, защото всички висши функционери на националсоциалистическата партия са евреи. Ще дам само един пример - Адолф Айхман шеф на всички концентрационни лагери, 100%-ов евреин при това от равински левитски род. Назад в рода му като се започне от баща му и се стигне / забележете / чак до Мойсей всички мъже са равини. "Заловен" от МОСАД в Аржентина, след като бяга от Щатите, защото са го открили, като до този момент си живее необезпокояван там и никой не знае кой е / или се правят, че не знаят /. Отвлечен в държавата Израел, където бива съден на шумен показен за целия свят процес. Осъден на смърт чрез обесване, когато чува присъдата заявява - " ...И какво по различно направихте от нас ? Сега ще обесите просто още един евреин".
Холокостът е замислен и осъществен, като най-голямата фалшификация в световната история, чрез него Ционистите / еврейската върхушка / успяват да реализират, своята лелеяна 2000 години мечта да възтановят еврейското царство в Палестина и същевременно да постигнат световна хегемония. Нещо повече, те на практика карат почти целия свят да носи вината за тази измама и използват тази "вина" като картбланш за извършване на всевъзможни зверства не само над палестинския народ, но и над цялото човечество.
Това е. Вярвайте в Нашия Господ Бог Иисус Христос и в единната света православна църква, която пази заветите му. И нека благодатта на Господа Иисуса Христа бъде над вас и вашите близки. Бог да пази и България. Амин

Неактивен blago1986

 • Професор
 • ****
 • Публикации: 69
 • Респект: 1
 • ......
Съгласен съм с теб на 90%, все пак са избити доста евреи, все пак няма как ние да сме спасили нашите 50 000 евреи ако е нямало от какво. Скоро иранския президент Неджат каза, че холокост не е имало и го подкрепи една голяма група евреи, антиционистите, които изкат ''изтриването на Израел от картата''. Все пак не може да се отрече очевидното, евреи са избивани, макар и в не токова големи количества. Но мен ме дразни друго. Добре, еврейски геноцид имаше, но те наистина спекулират страданията на собствените си предци. Ето това е недостойното. В същото време нищожен процент от европейските държави са признали Арменския геноцид от 1915г., не е признато и изтребването на българите в източна Тракия, кланетата по време на Априлското въстание, но на нас и на арменците никой няма да даде и стотинка за тия зверства, а на евреите им бяха изплатени такива огромни репарации, че не можем да ги стигнем доживот. Да не говорим пък за кюрдите, тези смели борци за Свобода, които са достойни за уважение, за това, че не престават да се борят за най-святото нещо, но Европа мълчи, нали! Изобщо няма база за сравнение, но какво ли можем да променим ние.......

Неактивен valerika

 • Професор
 • ****
 • Публикации: 50
 • Респект: 1
Не мога да ви разбера проблема!Че македонците не искали да се признаят за българи?Ами толкова по -зле за тях?Ние ли ще ги молим да си спомнят за древната си кръв?За Самуил?За България,от която векове са били част?За тези "македонци",които с името на България са умирали?За Яне Сандански и Даме Груев?Ами ,..............майната им,те губят.Всеки средно интелигентен човек би искал да е част от нещо значимо!Ако не може да свети със своя светлина,то поне да е в светлината на нещо стойностно./и,забележете-казах,средно интелигентен,въобще не говоря за умните хора,ама действително умните/Щом смятат,че не са българи-толкова по-зле за тях.Те и турците се правиха на голямото"малцинство"в България,ама откак видяха,че Европа анадолци не иска,сами тръгнаха да си сменят имената на български.И за "македонците"щедойде просветлението.Историятаси знае работата.А тоя ,дето се позовава на дедите и прадедите си/Македонец мкд или там,какъвто ти е псевдонима/:Дано не си суеверен и точно дедите ти да дойдат сметка да ти дирят.Защото ти ги обрече на забвение,Македонец.Твоите деди/точно от Илинденското въстание /загинаха Турция да падне и те свободно българи и християни да се назоват.Жалко за жертвата им-техните наследници бързо ги предадоха,лесно ги забравиха.Иди В Атон,ще те пуснат,там мъже могат да влязат.Влез в Зографския манастир.Понеже си предубеден-иди в сръбския манастир,в Хилендарския,виж,чети-тогава ела и спори.Защото сърбите вас ви отучиха от българщината,ама в Атон власт нямат.Поразпитай,монасите са любезни-ще ти разкажат,ще ти покажат.................и се върни тогава в този форум,Господин член на македонската нация

Неактивен blago1986

 • Професор
 • ****
 • Публикации: 69
 • Респект: 1
 • ......
Добре казано ;)

Неактивен emilia_n

 • Академик
 • *****
 • Публикации: 238
 • Респект: 6
За съжаление не мога да споря с де(я)довците си, защото и двамата отдавна не са между живите. Мир на праха им. :(

Неактивен atila.bg

 • Новодошъл
 • Публикации: 2
 • Респект: 0
Re: Коя е най-голямата историческа измислица,
« Отговор #29 -: Юни 04, 2007, 22:55:39 »
Ще ги търпим ли още тези измислени "македонци", веднъж вече се намериха добри българи които ги хакнаха но тяхното нахалство да се появят отново на друго място - http://my.opera.com/mkinal/blog/ - и то със срамни и обидни думи за всеки който се нарича българин не говори ли твърде много пък за техните комплекси за малоценност!
Е не е това начина маке, да се мериш с баща си на кой му е по-голям... >:(
« Последна редакция: Юни 05, 2007, 20:13:26 от atila.bg »

БГ История

Re: Коя е най-голямата историческа измислица,
« Отговор #29 -: Юни 04, 2007, 22:55:39 »