Смешната част > Всякакви смешки :)

Неуспешният опит за хакване на сайта

(1/1)

Chukanov:
Сайтът беше за известно време хакнат от турски националисти (поне те така се наричат), което аз се постарах да бъде отразено на едно друго място. За тези, които не са влизали през това време, ще кажа, че над хакнатия сайт се вееше турско знаме с лика на Ататюрк. Е, оказа се, че турците не били големи компютърни специалисти. Можем да им препоръчаме само да ни седнат на ...., за да видят Истанбул, където им е мястото.

Fallen_Angel:

--- Цитат на: Chukanov ---Сайтът беше за известно време хакнат от турски националисти (поне те така се наричат), което аз се постарах да бъде отразено на едно друго място. За тези, които не са влизали през това време, ще кажа, че над хакнатия сайт се вееше турско знаме с лика на Ататюрк. Е, оказа се, че турците не били големи компютърни специалисти. Можем да им препоръчаме само да ни седнат на ...., за да видят Истанбул, където им е мястото.
--- Край на цитат ---

Минало-свършено, да гледаме напред...

Khan:
Внимавай какво пишеш, и на кой каде му е мястото!

kolevski:
 :oХей или Ха ...Ти пък от къде се взе?И кого плашиш и за какво.Да я внимавай кого плашиш и какво казваш.Хан??Ти дори не знаеш кой си камо ли какво правиш тук или кой е изобретил компютарът?!! :o

Навигация

[0] Списък на темите

Премини на пълна версия