"Преди да критикуваш с гордоста, която заявяваш, че си Татарин се обърни към сънародниците си и ги помоли да не правят компот и лютеница пред блока, защото ми тунираха прозорците и щотрите."
1) Българинът би трябвало да знае, че имената на нациите и народностите, пък било те и татари, се пишат с малка, а не с главна буквичка, както в английския език.
2) Отдавна не живея при хора, които правят буркани за зимата...то тука даже няма зима...
"Автомивка точно под прозореца ми отвориха, иначе нищо лично, да сте живи и здрави там в Татарстан."
Всеки се справя както може. А, ако ти е неприятно :
а) Печелиш парички и им купуваш автомивката на 3-на цена, след това й избиваш парите или я преоборудваш в нещо по-печелившо.
б) Бягаш оттам и се заселваш в близост до някоя от американските бази, мигар с САЩ-пичовете ще си в по-добри отношения?...
"Апропо убийците в Татарстан разфасоват ли хора и обезобразяват ли ги ?"
Ами понякога - да.
Разбира се, това, както и всичко до тук има страшно пряка вързка с темата; започвам да се чудя с какъв замисъл си ги написал тези неща? "Защото тук, града основан от Татари се слави като най-престъпния град в България и не случайно има полицеиска школа."
Само дето си пропуснал да забележиш, че татарите отдавна са изчезнали там по вина на турци и черкези.
"А за геноцит по това което знам целия Български народ да се събере няма да ги стигнем !"
Кои?
"Има една прекрасна библеиска притча за градата и трескта в окото на ближния ..."
То има много. Въпросът е да сме живи и здрави.
"А сега за произход като се говори, хайде вече да не става дума кои племена какво образуват, ако искаш да кажеш, че Татарстан е племе мисля че с един прост ДНК анлализ би се изложила до червено иначе многогодишната ти подготовка."
ДНК-анализите още не са на нивото, което показват някаква истина. Азмога да ти дам за българите няколко, които дават противоречиви данни. Затова в момента се задоволяваме с:
-лингвистика
-антропология
-културология
-археология
-история.
За ДНК-анализът казаха, че чувашите са най-близки до хуните и това, съвпада, с останалите науки, та ми харесва

"ПЦ. То от там рухва и всичко което си изписъл макар и на академичен език.
Поздрави!"
Рухва само в желанията на идеолозите. Не и в научните теории, които не се интересуват от идеологиите, а от истината.