Смешната част > Всякакви смешки :)

УВАЖАЕМИ ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ!

(1/2) > >>

Komap:
Уважаеми съотечественици,
другарки и другари,

щастлив съм да ви приветствам със 160-тия юзъ... ъъъ... потребител в клуба. Благодаря ви за всичко писано от вас и искам да изложа некои съображения във връзка с близо 1000-та пост... ъъъ... статии и мнения дотук:

1. Плурализъмът и политическият хумор в клуба само може да ме радва, защото отдавна търсим работна ръка за... ъъъ... Ловеч, Белене и други дивни кътчета на социалистическата ни родина.
2. Не може да не радва конструктивният дух в клуба, липсата на обиди и прочее, което е напълно в духа на Априлските тезиси... Това спестява на нас - ръководителите на ЦК на клуба време, иначе загубено в търсене на юзъ...ъъъ, на юзъ...ъъъ... на врага с клубен билет.
3. Пожелавам ви от мое име лично и от името на др. Паднал Ангелов много здраве, щастие, творческо дръзновение в търсене на нови концепции и през новата хиляда осемстотин... ъъъ... и през новите 1000 статии и мнения.

Да ни са честити!  

 :D


Barutnik:
Факлоносци на демокрацията  :evil:
Иронията и присмеха над всеобщоотхвърленото носи някакво удовлетворение на привържениците на още по-трагичните съвремени "права и свободи"  :x Най-трагикомичният белег на новото време...
Но нека не сриваме идеята на темата. И да не продължаваме, че ще почнат да валят обвинения за привързаност към "древното зло", ако мога така да го нарека  :roll: Просто ми става изключително неприятно как се изгражда някакъв подповърхностен култ към сегашното ни положение, чрез крайно отричане на 'старото всреме', дори с неговите +сове, които не биха били излишни днес... Почвам да се повтарям и сигурно резултат същия...
п.п. дано не съм останал неразбран в индиректния си коментар

ralsko:
3. Пожелавам ви от мое име лично и от името на др. Паднал Ангелов много здраве, щастие, творческо дръзновение в търсене на нови концепции и през новата хиляда осемстотин... ъъъ... и през новите 1000 статии и мнения.

хах  :D

Komap:
Барутник, не отричам строя преди 10./17. 11. 1989 г., въпреки многото му недъзи. И този не е цвете, каквото мнозина очакваха да бъде...
В този ред на мисли винаги съм казвал, че в една смазана страна каквато е КНДР например, също ще посрещнат "демокрацията" (ако въобще я посрещнат скоро!) с див възторг, защото само с лампи, легла и оризова ракия, раздавани по списък живот не се живее, но след 5 г., когато техните "борци" подкарат БМВ-тата и мерцедесите, а обикновените хора ходят пеша и събират стотинките, ще си искат старото равенство, но вече ще е късно... Духът ще е извън бутилката.
А ние, които вече сме минали оттам само ще се усмихваме. Ама дано да не е горчиво...

Torin:
Комар, а не може ли да поискаме онова, което беше преди 09.09.1944г.? Тогава всичко си беше на мястото. България бе страна на собственици, а не на закъсала, продажна и мизерстваща сган, готова на всичко само заради насъщния.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия