Автор Тема: За жертвите на комунизма,творчеството и делото на Гео Милев и ...тероризмът!  (Прочетена 1541 пъти)

Неактивен iliander

  • Редовен
  • *
  • Публикации: 24
  • Респект: -2
Много е опасна идеята за всенародно отмъщение,за "жертвите на комунизмът след 9.09.1944 година.
  Диалектиката е ,такава ,че Кралство Италия и Царство България стават републики приблизително по -едно и също време-1945 година.
   Мемориала за "жертвите на комунизма" след 1944 година на остров Белене ,прави впечатление за "Шинтоиски военен мемориал" в Императорска Япония,поради факта ,че Обелискът с изписаните имена на жертвите е на открито или под открито небе!
  Войните ,"Камикадзе" преди да изпълнят своя свещен дълг са пребивавали в шинтоиският храм,където на открито-под небето със златни йероглифи са изписвани имената им.
  Мемориалът в Израел -Ях Вашем е в покрит музей.
   Кой стои зад атентатите в Бургас-обиден и преслведван от МВР младеж,заради исторически факти в родовата биография?
  Историята на съвеременна България е изпълнена с повратни исторически периоди,самият аз се опасявам,че българи подкрепяли сегашното правителсво ще бъдат преследвани след свалянето му,поради "политиката на национална омраза",която провежда.
   Тракийският девиз:"НЕЗБРАВЯЙ-НО НЕ ОТМЪЩАВАЙ!",трябва да бъде изписан пред сградата на МВР,защото "Омразата -поражда омраза!" и Агресията на МВР ги връща в безпомощните им години на геноцидът срещу Гео Милев,изваял от поезията му безмъртен творчески образ -известен в Италия,Германия,Франция,Великобритания.
« Последна редакция: Август 11, 2012, 23:59:36 от iliander »

БГ История


Неактивен Komap

  • Администратор
  • Академик
  • *****
  • Публикации: 309
  • Респект: 28
Тъй, тъй, хайде да започна отговора с малко корекции: и Италия, и България стават републики през 1946 г., а не през 1945 г. Няма изискване мемориалите да са на закрито - на открито у нас са и стената в градинката пред НДК и хиляди паметници с имената на загиналите в борбите за националното ни освобождение, обединение и независимост и в това няма нищо, ама абсолютно нищо шинтоистко! Какво значение има кой стои зад атентата в Бургас, след като същият очевидно е насочен към Близкия изток и по остта Израел - Иран? И каква е връзката с омразата, с Гео Милев /и с безсмъртния му творчески образ/, с 9. 9. 1944 г., с шинтоизма и със сегашното правителство?
***Най-редкият човешки жребий е възможността да избираш!***

БГ История