България > Общ форум - България

ЕГН ситемата след 1998 година в Р.България

(1/1)

iliander:
ЕГН (ЕС-Граун системата) в Република България след 10 ноември 1998 година
Идеята на ЕГН ситемата е да се води по-бърза и лесна статистика в изчислителните центрове(ТИЦ).
   След двете огромни имиграционни вълни през '90 години,ЕГН системата се оказа бреме останало от тоталитаризма на 1-вият- Тодор Живков,който също ,като Милко Балев,Пенчо Кубадински,Людмила Живкова,Ванга Гущерова са имали свой персонален ЕГН номер.Цялата структура на ДС(Държавна сигурност) е изградена върху ЕГН-тата или съпоставката на 10 цифрен номер към трите имена на българите,където номерът от десет цифри има по-голямо значение от трите имена!?
   Остават нотките на съмнение,че след дигитализацията и микроинтеграцията "Байт на кубичен сантиметър",ЕГН системата на Република България не е изкопирана на микромемори носители и продадена на "чужди държави",като Южна Африка например или Аржентина.
     Липсващият елемент е отсъствието на латински букви в позициите на 10 цифрените номера,като персоналните номера на Република Италия,напр.(75M2E05A77R)!
Така терористични организации ,като Хамаз и Ал-кайда,щяха да бъдат максимално затруднени при издиктуването и запомнянето на ЕГН-та.(изписани са с арабски цифри и не е изключено да носят фонетичен смисъл при транслация на арабски език).
 Вторият въпрос е този с тези "кухи" или "напуснати" ЕГН-та на тези около 3 000 000 българи живеещи държави от Европа,Северна и Южна Америка,Африка,Австралия и АЗИЯ.
   Има  стотици вариации,на българи получили чужди гражданства и изоставили старите си данни в огромните масиви на НСИ(Националният стсистически институт).

Навигация

[0] Списък на темите

Премини на пълна версия