Автор Тема: Атентатите от 18.07.2012 г ,летище Сарафово,(Сряда),анализ,предпоставки и изводи  (Прочетена 2086 пъти)

Неактивен iliander

 • Редовен
 • *
 • Публикации: 24
 • Респект: -2
Случилото се на летище Сарафово на 18 Юли 2012 година -Сряда е резултат на системно допускани грешки на Ректорско ниво на Медицинска Академия.
   Реализиралите се през '80 и '90 години в БГ медицината,Ливанци,Йеменци,Сирийци и иракчани,ot koyato една част немалка се интегрираха в лекарската общност.
   Гаранциите на Израелската наука са ,че присъствайки в БГ медицината няма да има "ненужни издевателства" и търговия с ограни за трнасплантация в странатa и извън нея,като v страните Индия,Пакистан и Китай.
    Така,че групата от  29 израелски медици кацнали на летище Сарафово -Бургас са искали да окажат нужната логистика на колегите си отклонили се от Лекарските канони(униии).Пишесе  се "под сурдинка",че са информирани за  оскверняване гробищните паркове с неясни цели-и страшните пандемии след това,заялаяващи страната ни.
    Мен лично ,ме учуди факта,че книгата на Григор Лилов "Атенатът" излезе на 3-тият месец след 18 Юли 2012 г.,преди така нужният за разследването срок от  1 година за  благоприличие,не беше спазен.
     Същите тези реализирали се вече медици и интегрирали се в БГ медицината правят атентата с помоща на "Хизбулла" и "Ал-кайда",поради факта,че летище Бургас се оказа "плац-дарм"за решаването на проблемите със заслеването в ивицата ГАЗА и Ливан.
  Генералната грешка е ,че постът "Директор на военното разузнаване"е бил вакантен повече от 2 години и се е съвместявал от колегите от по-ниското ниво на управление.
     Огромният "пробив" във военното контра разузнаване се дължи на огромните съкращения на щатовете в Българската армия ,водещи до безмислени ротации и темпорални промени в пребиваването в гарнизоните на военно служащите.
      Тревожен факт за мен лично ,бе ниската дисциплина на сержантският и страшински състав,които използваики привилегиите на родините живеещи в USA,в  така описаната книгаRevolùtion "Via DOLLOROSA"или улицата в която се пзаруват американски стоки в Италия с финансите навлизащи в страната от Имигранти работещи и живеещи в Северна Америка.
    Същите тези недисциплинирани страшини и сержанти влязоха в ролята на телефонни диспечери и посредници в намиране на работни места и уволняване за постъпване на желана длъжност.Телефонният GSM "бум" неможеше да бъде овладян от "Държавен сектор-към частни фирми".България никога не е била в историята си Империум с управление на Имперска фамилия,но безмислените военни мисии,постави на "карта" мирът в страната,чиято единсвена доктрина трябва да бъде "Опазване на гражданският мир и националната конституция на република България".
    5 военни контингенти зада граница,Сараево,Призрен,Баня лука,Афганистан,може да подържат народи с от 10-40 много численост от тази на българските военни-поради нужноо материално и логистино обезпечение.
    Благодаря за вниманието!
ИЛИЯ МАРИНОВ ИЛИЕВ
   
« Последна редакция: Март 01, 2014, 20:18:15 от iliander »

БГ История


Неактивен iliander

 • Редовен
 • *
 • Публикации: 24
 • Респект: -2
Генерал от зенитните войски на сирийската армия започна работа в Старозагорския зоопарк. Омар Мохамед Хер е назначен там по програма за временната заетост със съдействието на Дирекция социално подпомагане. 41-годишният офицер е първият, започнал работа бежанец на територията на община Стара Загора, където в момента живеят 351 сирийци.Омар Мохамед Хер е баща на 8 деца. Най-голямото е на 18 години, а най-малкото – на 10 месеца.Историята на сирийското семейство разказва Зорница Семерджиева:
http://www.radio-sz.net/radio/index.php/novini/lyubpitno/4421-general-ot-siriya-raboti-v-starozagorskiya-zoopark

Неактивен ivany

 • Професор
 • ****
 • Публикации: 77
 • Респект: 5
Нещо не разбирам. Под заглавието "анализ,предпоставки и изводи" стои нещо нахвърляно на бързо, с някакви медици. Българският нещо не се връзва - това превод ли е от някъде или чужденец го е писъл/недописъл.  :-\

БГ История