БГ История

Македония => ФИРОМакедония и македонизмът => Темата е започната от: Fallen_Angel в Януари 25, 2008, 20:00:32

Титла: Макмозъчен Макмензис
Публикувано от: Fallen_Angel в Януари 25, 2008, 20:00:32
С малко мъка открих едно доста старо мое произведение на тема "ФИРОМакедонизам". Тъй като това е писано за друг форум и други хора, тук публикувам съвсем леко сменен вариант. Оригиналът се местонахожда тук (http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=maked&Number=1945594929&page=18&view=collapsed&sb=5&part=).

---

Интересно, забелязва се някаква цикличност в изблиците на Фиромите... Явно промивката на мозъци е женско дело, тъй като тази цикличност подозрително наподобява на месечния женски цикъл. Само че в случая с Фиромите и Македонка в частност говорим за т.нар. "мозъчен мензис".

За да обясним на любознателния читател що е то "мозъчен мензис" ще си послужим с описание на дейностите на Македонка и подобните на тях фиромци**.

Процесът на промиване на мозъка е разработен от видни српски специалисти, възпитавани в школите в Београд. За съжаление тайната на доброто промиване на мозъка е загубена в древните времена (счита се, че конят на Алцето Велики - Букефал е бил първият фиромец, след като мозъка му е бил изваден, прилежно измит в локва вода и сложен обратно на мястото). Поради тази причина српската академична наука е възстановила цялостното промиване на мозъка чрез няколко гадателки и певачки. В следствие на това процесът е крайно рискован. Крайния резултат е, че след промивката на мозъка всичко, свързано с България и българите е отстранено, но на негово място остава една дупка. За удобство по-долу в текста дупката е наречена "македонистка дупка".

След сравнително тихо прекарване на известен период на време "македонистката дупка" в мозъците им започва да се увеличава. Това автоматично увеличава вакуума в главите им, а както знаем, природата не търпи празно място. Нагнетяването на вакуум в главите на фиромците предизвиква все по-силен главобол, крайно характерен с писането на много думички от типа "еби се", "бугари-татари" (това е странно съчетание, което, както ще видим по-долу е пряко свързано с оцеляването на фиромецът като такъв), на много цитати в постингите им, съпътствани с определено количество спазматично и произволно подбирани линкове.

С напредване на времето "македонистката дупка" в мозъка започва да става неконтролируема. Идва момент, в който нещата заплашват да свършат със спонтанна имплозия, но тогава се намесва природата, която, както знаем, е непредвидима.

При опитните екземпляри се наблюдава спонтанно запълване на "македонистката дупка" с течност от най-долния край на червата, или т.нар. дебело черво. Науката не дава точно обяснение как така точно екскрементите служат за запълване на празнотата в мозъка, като видни изследователи на мозъка на фиромеца считат, че това е грешка, заложена още при промиването на мозъка. Така да се каже - техническа грешка.

След напълването на мозъка с фекалии, или казано по народному - лайна, процесът става крайно интересен от научна гледна точка. Лайната, бидейки сравнително твърди като консистенция, заемат мястото си в "македонистката дупка". От все пак сравнително течното мозъчно съдържимо в главата на фиромеца фекалиите се разтварят и стават кашообразни, пълни с газове, като увеличават обема си почти двойно. Резултатът е, че първоначално равните по обем, но различни като плътност лайна достигат плътност, равна на мозъчното съдържимо в главата на фиромеца, но за сметка на това стават около два пъти по-големи като обем. Тъй като са и по-тежки, лайната се утаяват в долната част на черепа, изтиквайки мозъчно съдържимо през ушите.

Именно процеса на изтичане на мозъчно съдържимо през ушите предизвиква отпускане на налягането и действа на фиромеца като едно безкрайно удоволствие. Страничен ефект от това удоволствие е писането във форуми, като върховното удоволствие е да наричат българите "татари", "тюркофили" и да даваш линкове от разни странни сайтове. Друг от страничните ефекти е, че мозъчното съдържимо е омесено с фекалии, затова учените съветват хората, имащи досег с фиромците да не обръщат сериозно внимание на написаното или казаното от тях, предвид факта, че е напълно вероятно фекалиите да са повече от мозъчното съдържимо.

Тъй като мозъчното съдържимо в течение на процеса става все по-малко и по-малко, то логично е да се предположи, че фекалиите, или лайната, стават все повече в мозъка на фиромеца за сметка на мозъчното вещество. За огромно съжаление на српските академици (това са хора, които димят, докато акат - бел.ред.) се оказва че процеса е необратим. Или иначе казано - с течение на времето фиромецът, особено активният такъв, остава само с лайна в главата, вместо мозък.

Както любознателният ни читател се досеща, изходът от това състояние винаги е един и същ - exitus letalis. Смята се, че фиромец, достигнал пълно проникване в дълбините на теориите за античните македонци, поробени от кривокраките татаробугари, е със 100% съдържание на фекалии в главата. Това автоматично го поставя пред неразрешимият казус - за да разбере всичко, трябва да умре, а не може да умре, без да е разбрал всичко. Като цяло този "Параграф 22" на съвременната и единствено прогресивна теория за произхода на видовете създава засилени трептения в крайниците на последователите й, води до замъглени мисли, както и до среднощно бдение пред компютрите с цел да бъде громена изкривената и лъжлива бугарска пропаганда.

Засега науката е открила едно единствено лечение на "мозъчния мензис". Това е фиромецът да приеме истината такава, каквато е - че той е наследник на българи. Според видни експерти в областта, дори не е необходимо вземането на български пасош. В част от експериментите е отбелязан видим и моментален прогрес дори при самата мисъл, че нещо в мозъка им е сбъркано. Светилата в науката обясняват, че не е необходимо да се бие в гърдите, че е българин, просто трябва да знае, че е жертва на српска промивка на мозъка. Това ценно познание запълва веднага дупката в мозъка и прекратява, дори обръща, процесът на запълване на черепната кутия с лайна.

В един-два случая в лабораториите се е наблюдавала спонтанна имплозия на фиромец, но се счита, че това е било когато фиромецът е акал много и в дебелото черво няма достатъчно фекалии, за да запълнят вакуума в мозъка му.

Затова учените съветват фиромците да акат по-рядко, когато наближи процесът на мозъчният мензис, а на хората, имащи досег с фиромеца - не се подигравйте на злощастния фиром, както и не обръщайте голямо внимание на нещата, които пише и говори.

---

** - Понятието "фиромец" в НИКАКЪВ СЛУЧАЙ да не се свърза с населението в F.Y.R.О.М - в болшинството си хора, работещи честно и почтено и изкарвайки си хляба. Това понятие включва една малка част от хората, живущи на територията на Македония, а някои от тях - и в САЩ, които са преминали през специален курс за промиване на мозъка, описан по-горе.

---

Та така, драги хора от форума, не се подигравайте и не се връзвайте на Македонка от Македония и Македонка (повярвайте ми, това са едно и съще лице) - тя/той принадлежи към група хора, които трябва да съжаляваме...

---

Аз лично се забавлявах, докато пишех този текст, надявам се и вие да се забавлявате, докато го четете!
Титла: Re: Макмозъчен Макмензис
Публикувано от: Torin в Януари 25, 2008, 20:29:25
Аз също, приятелю, аз също.