БГ История

Общи приказки => Общо за форума => Темата е започната от: Potrebitel в Януари 01, 1970, 02:00:00

Титла: Правила на форума
Публикувано от: Potrebitel в Януари 01, 1970, 02:00:00
Основното правило, което ще залегне и в правилата на форума, е:

1. НИКАКВИ ОБИДИ!
Ако обидите администраторите или модераторите, ще последва забрана за влизане във този форум!!!

2. АНОНИМНИ участници сега могат да пишат във всяка от тематиките. Казвам засега, защото ако се появят флеймъри и спамъри, ще затворя и някои или всички форуми само за регистрирани!

3. Поради технически трудности, независещи от мен, понякога заглавията на темите не излизат на кирилица. Надявам се скоро да се промени това, но засега това е ограничение.

4. Модераторите назначавам аз. Може да се струва малко тоталитарно, но панаири в стил дир.бг не ми се гледат. Функциите на модераторите не се свеждат до "пъдари", а и до "консултанти" - т.е. те са двойно натоварени. Едно - със запазване на основните добри норми на поведение, които сметнат за необходимо да следят в клубовете, на които са модератори, и второ с това, че се явяват като арбитри на възможни спорове.
Титла: Правила на форума
Публикувано от: Komap в Януари 01, 1970, 02:00:00
Модераторите са тези, които могат да контролират какво се пише тук във форума - да го трият, преместват, поправят, изобщо да следят за реда във форума.
Обикновено модератори стават хора, които обичат историята и приемат да модерират определена рубрика или форума като цяло.
Модераторите се назначават от администраторите и се освобождават също от тях.
 :)
Титла: Правила на форума
Публикувано от: ralsko в Януари 01, 1970, 02:00:00
Мерси за пояснението!
Радвам се,че ми обясни толкова подробно! :D